Gevelstralen

Specialist in gevelrenovatie

Gevelstralen

Met een geavanceerde straalunit (een HSS Torbo) zorgt Veldhuizen Gevelrenovatie ervoor dat gevels die zwaar vervuild zijn of met verf of graffiti besmeurd weer als nieuw worden. Onder relatief lage druk en met een hoogwaardig straalmiddel verwijderen we vuil, verf of graffiti zonder de gevel te beschadigen. Bijkomend voordeel van deze methode is dat de stofoverlast minimaal is.

Uiteraard is het ook mogelijk dat wij met hogedruk uw gevel reinigen. Het resultaat is een schone gevel die de bestaande uitstraling houdt.

gevelstralen gevelstralen

Proefstuk

Voordat we een gevel of een deel ervan stralen doen we altijd eerst een proefstuk. Dan wordt het effect zichtbaar en kunt u definitief besluiten of de hele gevel zo moet worden. Als het resultaat niet bevalt kiezen we een alternatief, bijvoorbeeld hogedrukreiniging.

Impregneren

Na het stralen van een gemetselde gevel ziet deze er weer als nieuw uit. Door de gevel vervolgens te impregneren met een vocht- en vuilafstotend middel blijft de gevel lang mooi. Uiteraard verzorgt Veldhuizen Gevelrenovatie dit graag voor u.