Gevelrenovatie

Specialist in gevelrenovatie

Gevelrenovatie door vakbekwame professionals

Gevelrenovatie is een vak dat uitgevoerd moet worden door professionals. Wij van Veldhuizen Gevelrenovatie zijn specialist op dit gebied. Graag zorgen we ervoor dat de gevel in goede staat verkeert. Zowel de gevels van woningen als van bedrijfsgebouwen. Vakmanschap en kwaliteit staan centraal.

Gevelrenovatie | vakmanschap en jarenlange ervaring

 • Vakmanschap
 • 12 jaar ervaring
 • Kwaliteit en bereikbaarheid
 • Korte lijntjes
 • Meest moderne gereedschappen
 • Goede prijzen voor kwalitatief werk

Heb je interesse in gevelrenovatie door specialisten? Neem direct contact met ons op voor meer informatie. We zijn bereikbaar via 033 – 2340 300 en info@vg.nl. Maar ook via Whatsapp. Of vraag een vrijblijvende offerte aan.

gevelrenovatie gevelrenovatie

Vakkundige renovatie van de gevel

Door de jaren heen gaat de conditie van de gevel achteruit. Misschien zitten er scheuren in de gevel, is er sprake van vochtproblemen of zit er graffiti op de gevel. Wij weten dankzij onze jarenlange ervaring raad met gevelrenovatie.

Graag zorgen we ervoor dat het specifieke probleem opgelost wordt. Zodoende gaat het metselwerk weer tientallen jaren mee.

“Wij zijn dé specialist in gevelrenovatie”

Gevels stralen met geavanceerde straalunit

Wanneer de gevel vies of beklad is, stralen we de gevel. Hierbij gebruiken we een geavanceerde straalunit. Deze zorgt ervoor dat de zwaar bevuilde of bekladde gevel weer helemaal als nieuw wordt. Vuil, graffiti en verf worden onder relatief lage druk verwijderd met een hoogwaardig straalmiddel.

Gevel stralen brengt vele voordelen met zich mee. In het bijzonder geen beschadiging en minimale stofoverlast.

 • Behoefte aan advies op maat voor jouw gevel?

  Laat je nummer achter en we bellen je op om een afspraak voor een adviesgesprek te maken!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Voegwerk of metselwerk

Voegwerk is de laatste stap van gevelrenovatie. Hierbij kunnen we verschillende soorten voegen toepassen. Van platte voegen tot aan de gladde voeg of borstelvoeg. Voordat we aan de klus beginnen, brengen we indien gewenst een aantal proefstukjes aan.

Zodoende kun je eerst kijken welke voeg én welke kleur je voorkeur heeft. Vervolgens gaan we over tot het echte werk: het daadwerkelijke metselwerk.

Gevels impregneren

Nadat de gevel gerenoveerd is, ziet hij er weer als nieuw uit. Dat willen we natuurlijk graag zo houden. Daarom impregneren we de gevel met een vocht- en vuilafstotend middel. De gevel blijft droger, isoleert beter en bekladding is makkelijker te verwijderen.

Daarnaast wordt hij ook nog eens ongevoelig voor algen, mos en vuil. De gevel laten impregneren zorgt ervoor dat de gevel extra lang mooi blijft.

Steigerwerk | in eigen beheer

Wij hebben het steigerwerk geheel in eigen beheer. Van transport tot aan advies, demontage en onderhoud. Alle werkzaamheden omtrent de steigers worden uitgevoerd door onze gespecialiseerde en gekwalificeerde medewerkers.

Daarnaast worden deze steigers na iedere bewerking gekeurd door onze toezichthouders. Evenals op periodieke basis.

“Wij zorgen er graag voor dat je gevel te allen tijde in uitstekende staat verkeert”

Meer informatie over gevelrenovatie?

Is de gevel toe aan gevelrenovatie? Wij zijn werkzaam in de regio’s Hilversum, Almere, Amersfoort & Utrecht. Schakel onze professionele hulp in. Dan zorgen wij er voor op vakkundige wijze voor dat hij weer compleet als nieuw is. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of tips. Of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan op onze website voor meer informatie over de prijs van gevelrenovatie.

We zijn bereikbaar via 033 – 2340 300 en info@vg.nl. Daarnaast zijn we ook bereikbaar via Whatsapp. Stuur gerust een bericht.

Waarom gevelrenovatie laten uitvoeren?

De gevel heeft het zwaar te verduren: door de jaren heen gaat de conditie van de gevel achteruit. Er kunnen scheuren of vochtplekken ontstaan en daardoor beschadigingen aan de gevel. Ook kan een gevel beklad raken door graffiti. Een beschadigde gevel is niet bevorderlijk voor de uitstraling van je woning. Laat daarom gevelrenovatie uitvoeren door een specialist als Veldhuizen Gevelrenovatie.

Heb je scheuren in je gevel ontdekt of hebben vandalen graffiti gespoten op de buitenmuur van je bedrijfspand? Neem dan direct contact met ons op, en vraag een offerte aan.

Welke diensten leveren we nog meer?

Veldhuizen Gevelrenovatie is specialist in gevelrenovatie. We bieden het totaalpakket aan: gevelrenovatie, gevelimpregnatie, gevelstralen en voegwerk. Daarnaast verzorgen we alle bijkomende werkzaamheden. Van het vernieuwen van een schoorsteen, inmetselen van lateien, het vervangen van ankers tot het aanbrengen van lood en het steigerwerk in eigen beheer.

Op onze website vind je meer informatie over de diensten die we leveren. Geïnteresseerd in een van onze diensten? Neem dan contact met ons op, of laat je telefoonnummer achter. Dan bellen we je op om een afspraak te maken voor een adviesgesprek.

Wat zijn de voor- én nadelen van gevelimpregnatie?

Met gevelimpregnatie zorg je ervoor dat de buitenmuur jarenlang bestand blijft tegen weersinvloeden en vervuiling als mossen en algen. De voordelen van de gevel impregneren op een rij:

 • De gevel wordt ongevoelig voor vuil, mos en algen;
 • Oplossing voor vochtbestrijding: de gevel blijft droger;
 • De gevel isoleert beter;
 • Bekladding met verf of graffiti is makkelijker te verwijderen;
 • Eerst goed drogen, dan impregneren.

Er kleven ook een paar nadelen aan gevelimpregnatie. Voordat een gevel geïmpregneerd kan worden dient deze in goede staat te verkeren. Daarnaast zorgt het impregneren van een gevel ervoor dat deze zijn ventilerende werking verliest. Ook worden andere gevelwerkzaamheden (zoals verven) erdoor bemoeilijkt. Tot slot is de klus iets dat eens in de zoveel tijd herhaald dient te worden, omdat de impregnatie anders zijn werking verliest.

Kan ik jullie het hele jaar door inschakelen voor gevelrenovaties?

Ja en nee, je kan ons bedrijf het hele jaar door inschakelen voor gevelrenovaties, behalve tijdens vorstperiodes.