Gevelrenovatie

Specialist in gevelrenovatie

Gevelrenovatie door vakbekwame professionals

Gevelrenovatie is een vak dat uitgevoerd moet worden door professionals. Wij van Veldhuizen Gevelrenovatie zijn specialist op dit gebied. Graag zorgen we ervoor dat de gevel in goede staat verkeert. Zowel de gevels van woningen als van bedrijfsgebouwen. Vakmanschap en kwaliteit staan centraal.

Gevelrenovatie | vakmanschap en jarenlange ervaring

  • Vakmanschap
  • 12 jaar ervaring
  • Kwaliteit en bereikbaarheid
  • Korte lijntjes
  • Meest moderne gereedschappen
  • Goede prijzen voor kwalitatief werk

Heb je interesse in gevelrenovatie door specialisten? Neem direct contact met ons op voor meer informatie. We zijn bereikbaar via 033 – 2340 300 en info@vg.nl. Maar ook via Whatsapp. Of vraag een vrijblijvende offerte aan.

gevelrenovatie gevelrenovatie

Vakkundige renovatie van de gevel

Door de jaren heen gaat de conditie van de gevel achteruit. Misschien zitten er scheuren in de gevel, is er sprake van vochtproblemen of zit er graffiti op de gevel. Wij weten dankzij onze jarenlange ervaring raad met gevelrenovatie.

Graag zorgen we ervoor dat het specifieke probleem opgelost wordt. Zodoende gaat het metselwerk weer tientallen jaren mee.

“Wij zijn dé specialist in gevelrenovatie”

Gevels stralen met geavanceerde straalunit

Wanneer de gevel vies of beklad is, stralen we de gevel. Hierbij gebruiken we een geavanceerde straalunit. Deze zorgt ervoor dat de zwaar bevuilde of bekladde gevel weer helemaal als nieuw wordt. Vuil, graffiti en verf worden onder relatief lage druk verwijderd met een hoogwaardig straalmiddel.

Gevel stralen brengt vele voordelen met zich mee. In het bijzonder geen beschadiging en minimale stofoverlast.

  • Behoefte aan advies op maat voor jouw gevel?

    Laat je nummer achter en we bellen je op om een afspraak voor een adviesgesprek te maken!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Voegwerk of metselwerk

Voegwerk is de laatste stap van gevelrenovatie. Hierbij kunnen we verschillende soorten voegen toepassen. Van platte voegen tot aan de gladde voeg of borstelvoeg. Voordat we aan de klus beginnen, brengen we indien gewenst een aantal proefstukjes aan.

Zodoende kun je eerst kijken welke voeg én welke kleur je voorkeur heeft. Vervolgens gaan we over tot het echte werk: het daadwerkelijke metselwerk.

Gevels impregneren

Nadat de gevel gerenoveerd is, ziet hij er weer als nieuw uit. Dat willen we natuurlijk graag zo houden. Daarom impregneren we de gevel met een vocht- en vuilafstotend middel. De gevel blijft droger, isoleert beter en bekladding is makkelijker te verwijderen.

Daarnaast wordt hij ook nog eens ongevoelig voor algen, mos en vuil. De gevel laten impregneren zorgt ervoor dat de gevel extra lang mooi blijft.

Steigerwerk | in eigen beheer

Wij hebben het steigerwerk geheel in eigen beheer. Van transport tot aan advies, demontage en onderhoud. Alle werkzaamheden omtrent de steigers worden uitgevoerd door onze gespecialiseerde en gekwalificeerde medewerkers.

Daarnaast worden deze steigers na iedere bewerking gekeurd door onze toezichthouders. Evenals op periodieke basis.

“Wij zorgen er graag voor dat je gevel te allen tijde in uitstekende staat verkeert”

Meer informatie over gevelrenovatie?

Is de gevel toe aan gevelrenovatie? Wij zijn werkzaam in de regio’s Hilversum, Almere, Amersfoort & Utrecht. Schakel onze professionele hulp in. Dan zorgen wij er voor op vakkundige wijze voor dat hij weer compleet als nieuw is. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of tips. Of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan op onze website voor meer informatie over de prijs van gevelrenovatie.

We zijn bereikbaar via 033 – 2340 300 en info@vg.nl. Daarnaast zijn we ook bereikbaar via Whatsapp. Stuur gerust een bericht.