Specialist In Gevelrenovatie

Veldhuizen Gevelrenovatie renoveert gemetselde gevels van woningen en bedrijfsgebouwen

 • Behoefte aan advies op maat voor jouw gevel?

  Laat je nummer achter en we bellen je op om een afspraak voor een adviesgesprek te maken!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gevelrenovatie in Utrecht en omstreken

Is gevelrenovatie in Utrecht nodig? Misschien zitten er scheuren in de gevel, of is de gevel beklad met graffiti. Wij zorgen er op professionele wijze en met gebruik van de meest moderne gereedschappen voor dat de gevel weer als nieuw is. Hierbij kun je denken aan gevelstralen, voegwerk en impregneren.

Wij van Veldhuizen Gevelrenovatie leveren kwalitatief werk voor een goede prijs.

Gevelrenovatie in Utrecht | vakmanschap en korte lijnen

 • Vakmanschap
 • 12 jaar ervaring
 • Kwaliteit en bereikbaarheid
 • Korte lijntjes
 • Meest moderne gereedschappen
 • Goede prijzen voor kwalitatief werk

Is de gevel van je woning of bedrijfspand aan vakkundige renovatie toe? We zijn bereikbaar via 033- 2340 300 en info@vg.nl. Maar ook via Whatsapp. Of vraag een vrijblijvende offerte aan via onze website.

Vakkundige gevelrenovatie

Zitten er scheuren in de gevel, of is de gevel beklad? Dan is het van groot belang om zo snel mogelijk actie te ondernemen middels gevelrenovatie in Utrecht. Dit is belangrijk om verdere schade te voorkomen.

Hierbij maken wij te allen tijde gebruik van de meest hoogstaande gereedschappen en apparatuur. Zodoende zijn wij in staat de beste kwaliteit te leveren voor een aantrekkelijke prijs.

“Wij bieden een totaalpakket. Naast gevelrenovatie, impregneren en voegen bieden we namelijk ook alle bijkomende werkzaamheden”

 • Behoefte aan advies op maat voor jouw gevel?

  Laat je nummer achter en we bellen je op om een afspraak voor een adviesgesprek te maken!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gevelstralen

Middels een geavanceerde straalunit zorgen we ervoor dat de gevel weer als nieuw is. Misschien is de gevel bevuild door vuil, of is hij met verf besmeurd. Bevuilde of besmeurde gevels zijn dankzij gevelstralen verleden tijd. Met behulp van lage druk en een hoogwaardige straalmiddel verdwijnen vuil, verf en graffiti. En dat allemaal zonder de gevel te beschadigen.

Voegwerk/metselwerk

Het voegwerk is het beeldbepalende stuk vakwerk. Onze ervaren voegers garanderen hoge kwaliteit voegwerk voor een aantrekkelijke prijs. Wist je dat wij verschillende vormen voegwerk toepassen? Hierbij kun je denken aan platvolle, gladde, of juist kam-of borstelvoeg. Voor welke voegsoort je kiest is helemaal aan jou.

Voordat we met het metselwerk beginnen zetten we een of meerdere proefstukjes op. Zodoende kun je zelf bepalen welke voegsoort je voorkeur heeft.

Impregneren

Na de gevelrenovatie in Utrecht is de gevel weer als nieuw. Echter rest er nog één taak: impregneren. Hierdoor wordt hij vocht- en vuilafstotend. Dit zorgt ervoor dat de gevel ook daadwerkelijk mooi blijft. Daarnaast blijft de gevel droger en isoleert hij beter.

Ook is eventuele besmeuring beter te verwijderen én wordt hij ongevoelig voor onder andere mos, algen en vuil.

Steigerwerk compleet in eigen beheer

Wij van Veldhuizen gevelrenovatie hebben het steigerwerk compleet in eigen beheer. Van vakkundige (de)montage en onderhoud tot aan advies en transport. Voordat we aan de slag gaan met de gevelrenovatie in Utrecht, maken we een steigerplan. Dit doen we geheel aan de hand van de projectdetails.

De steigers worden gekeurd door toezichthouders. Zowel na een bewerking, als periodiek.

“Vraag gerust een gratis offerte aan fo neem contact op voor informatie en tips”

Schakel ons in bij gevelrenovatie in Utrecht en omgeving

Laat ons gevelrenovatie uitvoeren van bijvoorbeeld je woning in Utrecht. Neem contact met ons op voor meer informatie of voor het inschakelen van onze deskundige hulp. Daarnaast kun je natuurlijk ook altijd een vrijblijvende offerte aanvragen. Dan weet je precies wat de prijs van onze gevelrenovatie is.

We zijn bereikbaar via 033- 2340 300 en info@vg.nl. Daarnaast zijn we ook bereikbaar via Whatsapp. Stuur ons gerust een Whatsapp bericht.