Specialist In Gevelrenovatie

Veldhuizen Gevelrenovatie renoveert gemetselde gevels van woningen en bedrijfsgebouwen

 • Behoefte aan advies op maat voor jouw gevel?

  Laat je nummer achter en we bellen je op om een afspraak voor een adviesgesprek te maken!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gevelrenovatie in Utrecht en omstreken

Is gevelrenovatie in Utrecht nodig? Misschien zitten er scheuren in de gevel, of is de gevel beklad met graffiti. Wij zorgen er op professionele wijze en met gebruik van de meest moderne gereedschappen voor dat de gevel weer als nieuw is. Hierbij kun je denken aan gevelstralen, voegwerk en impregneren.

Wij van Veldhuizen Gevelrenovatie leveren kwalitatief werk voor een goede prijs.

Gevelrenovatie in Utrecht | vakmanschap en korte lijnen

 • Vakmanschap
 • 12 jaar ervaring
 • Kwaliteit en bereikbaarheid
 • Korte lijntjes
 • Meest moderne gereedschappen
 • Goede prijzen voor kwalitatief werk

Is de gevel van je woning of bedrijfspand aan vakkundige renovatie toe? We zijn bereikbaar via 033- 2340 300 en info@vg.nl. Maar ook via Whatsapp. Of vraag een vrijblijvende offerte aan via onze website.

Vakkundige gevelrenovatie

Zitten er scheuren in de gevel, of is de gevel beklad? Dan is het van groot belang om zo snel mogelijk actie te ondernemen middels gevelrenovatie in Utrecht. Dit is belangrijk om verdere schade te voorkomen.

Hierbij maken wij te allen tijde gebruik van de meest hoogstaande gereedschappen en apparatuur. Zodoende zijn wij in staat de beste kwaliteit te leveren voor een aantrekkelijke prijs.

“Wij bieden een totaalpakket. Naast gevelrenovatie, impregneren en voegen bieden we namelijk ook alle bijkomende werkzaamheden”

 • Behoefte aan advies op maat voor jouw gevel?

  Laat je nummer achter en we bellen je op om een afspraak voor een adviesgesprek te maken!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gevelstralen

Middels een geavanceerde straalunit zorgen we ervoor dat de gevel weer als nieuw is. Misschien is de gevel bevuild door vuil, of is hij met verf besmeurd. Bevuilde of besmeurde gevels zijn dankzij gevelstralen verleden tijd. Met behulp van lage druk en een hoogwaardige straalmiddel verdwijnen vuil, verf en graffiti. En dat allemaal zonder de gevel te beschadigen.

Voegwerk/metselwerk

Het voegwerk is het beeldbepalende stuk vakwerk. Onze ervaren voegers garanderen hoge kwaliteit voegwerk voor een aantrekkelijke prijs. Wist je dat wij verschillende vormen voegwerk toepassen? Hierbij kun je denken aan platvolle, gladde, of juist kam-of borstelvoeg. Voor welke voegsoort je kiest is helemaal aan jou.

Voordat we met het metselwerk beginnen zetten we een of meerdere proefstukjes op. Zodoende kun je zelf bepalen welke voegsoort je voorkeur heeft.

Impregneren

Na de gevelrenovatie in Utrecht is de gevel weer als nieuw. Echter rest er nog één taak: impregneren. Hierdoor wordt hij vocht- en vuilafstotend. Dit zorgt ervoor dat de gevel ook daadwerkelijk mooi blijft. Daarnaast blijft de gevel droger en isoleert hij beter.

Ook is eventuele besmeuring beter te verwijderen én wordt hij ongevoelig voor onder andere mos, algen en vuil.

Steigerwerk compleet in eigen beheer

Wij van Veldhuizen gevelrenovatie hebben het steigerwerk compleet in eigen beheer. Van vakkundige (de)montage en onderhoud tot aan advies en transport. Voordat we aan de slag gaan met de gevelrenovatie in Utrecht, maken we een steigerplan. Dit doen we geheel aan de hand van de projectdetails.

De steigers worden gekeurd door toezichthouders. Zowel na een bewerking, als periodiek.

“Vraag gerust een gratis offerte aan fo neem contact op voor informatie en tips”

Schakel ons in bij gevelrenovatie in Utrecht en omgeving

Laat ons gevelrenovatie uitvoeren van bijvoorbeeld je woning in Utrecht. Neem contact met ons op voor meer informatie of voor het inschakelen van onze deskundige hulp. Daarnaast kun je natuurlijk ook altijd een vrijblijvende offerte aanvragen. Dan weet je precies wat de prijs van onze gevelrenovatie is.

We zijn bereikbaar via 033- 2340 300 en info@vg.nl. Daarnaast zijn we ook bereikbaar via Whatsapp. Stuur ons gerust een Whatsapp bericht.

Waarom een gevelrenovatie in Utrecht laten uitvoeren?

De gevel heeft het zwaar te verduren: door de jaren heen gaat de conditie van de gevel achteruit. Er kunnen scheuren of vochtplekken ontstaan en daardoor beschadigingen aan de gevel. Ook kan een gevel beklad raken door graffiti. Een beschadigde gevel is niet bevorderlijk voor de uitstraling van je woning. Laat daarom de gevelrenovatie in Utrecht uitvoeren door een specialist als Veldhuizen Gevelrenovatie.

Heb je scheuren in je gevel ontdekt of hebben vandalen graffiti gespoten op de buitenmuur van je bedrijfspand in Utrecht? Neem dan direct contact met ons op, en vraag een offerte aan.

Welke diensten leveren we nog meer in Utrecht?

Veldhuizen Gevelrenovatie is specialist in gevelrenovatie. We bieden het totaalpakket aan: gevelrenovatie, gevelimpregnatie, gevelstralen en voegwerk. Daarnaast verzorgen we alle bijkomende werkzaamheden. Van het vernieuwen van een schoorsteen, inmetselen van lateien, het vervangen van ankers tot het aanbrengen van lood en het steigerwerk in eigen beheer.

Op onze website vind je meer informatie over de diensten die we leveren in Utrecht. Geïnteresseerd in een van onze diensten? Neem dan contact met ons op, of laat je telefoonnummer achter. Dan bellen we je op om een afspraak te maken voor een adviesgesprek.

Wat zijn de voor- én nadelen van gevelimpregnatie in Utrecht?

Met gevelimpregnatie zorg je ervoor dat de buitenmuur jarenlang bestand blijft tegen weersinvloeden en vervuiling als mossen en algen. De voordelen van de gevel impregneren in Utrecht op een rij:

 • De gevel wordt ongevoelig voor vuil, mos en algen;
 • Oplossing voor vochtbestrijding: de gevel blijft droger;
 • De gevel isoleert beter;
 • Bekladding met verf of graffiti is makkelijker te verwijderen;
 • Eerst goed drogen, dan impregneren.

Er kleven ook een paar nadelen aan gevelimpregnatie in Utrecht. Voordat een gevel geïmpregneerd kan worden dient deze in goede staat te verkeren. Daarnaast zorgt het impregneren van een gevel ervoor dat deze zijn ventilerende werking verliest. Ook worden andere gevelwerkzaamheden (zoals verven) erdoor bemoeilijkt. Tot slot is de klus iets dat eens in de zoveel tijd herhaald dient te worden, omdat de impregnatie anders zijn werking verliest.

Kan ik jullie het hele jaar door inschakelen voor gevelrenovaties?

Ja en nee, je kan ons bedrijf het hele jaar door inschakelen voor gevelrenovaties, behalve tijdens vorstperiodes.