Over ons

Specialist in Gevelrenovatie

Over Ons

Veldhuizen Gevelrenovatie is een jong en dynamisch bedrijf, gespecialiseerd in het renoveren van metselwerk. Ons bedrijf bestaat ruim 20 jaar en werkt met een team van 20 enthousiaste renovatiespecialisten. Door samenwerking met een aantal vaste partners is ons team eenvoudig uit te breiden tot 50 man. Hierdoor zijn we flexibel: we kunnen snel klussen opstarten (vaak al binnen een maand) en kunnen grote projecten aan. Uiteraard tegen aantrekkelijke prijzen. U kunt Veldhuizen het hele jaar door inschakelen voor gevelrenovaties, behalve tijdens vorstperiodes.

 

Totaalpakket

Veldhuizen biedt een totaalpakket: naast gevelrenovatie, impregneren en voegen verzorgen we ook alle bijkomende werkzaamheden. Van het vernieuwen van een schoorsteen, inmetselen van lateien, het vervangen van ankers tot het aanbrengen van lood. Dat werkt wel zo efficiënt.

 

Kennis

Binnen het vakgebied van de gevelrenovatie vindt continu vernieuwing plaats. Bij Veldhuizen Gevelrenovatie nemen we ons vak serieus en blijven op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Dit doen we onder andere door ons lidmaatschap van brancheorganisatie VNV.

 

Veiligheid

Veiligheid vinden we belangrijk, zowel voor onze medewerkers als ook voor de gebruikers van een gebouw. We houden ons dan ook aan de ARBO-wetgeving en zijn VCA-gecertificeerd.

 

Opdrachtgevers

We werken voor particulieren en voor bedrijven. Onder andere voor aannemers, woningcorporaties en verenigingen van eigenaren. Maar ook voor zorginstellingen, winkels, industriële opdrachtgevers of onderwijsinstellingen. Kijkt u eens op het projectenoverzicht dan krijgt u een indruk van ons werk.

Onze klanten aan het woord

 
  • Behoefte aan advies op maat voor jouw gevel?

    Laat je nummer achter en we bellen je op om een afspraak voor een adviesgesprek te maken!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.