Gevelreiniging

Veldhuizen Gevelrenovatie B.V. renoveert gemetselde gevels van woningen en bedrijfsgebouwen

 • Behoefte aan advies op maat voor jouw gevel?

  Laat je nummer achter en we bellen je op om een afspraak voor een adviesgesprek te maken!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gevelreiniging na verontreiniging

Bedrijf voor gevelreiniging gezocht? Neem dan direct contact op met Veldhuizen Gevelrenovatie. Wij zijn gespecialiseerd in het reinigen van gevels en kunnen er voor zorgen dat elke verontreinigde gevel weer zo goed als nieuw wordt. Bij gevelreiniging wordt aanslag en vervuiling van de gevel verwijderd. Hiermee wordt toekomstige schade aan de woning voorkomen. Het is dus belangrijk dat de gevel tijdig wordt gereinigd als deze verontreinigd is.

Gevelreiniging door Veldhuizen Gevelrenovatie

 • Vakmanschap;
 • 12 jaar ervaring;
 • Kwaliteit en bereikbaarheid staan voorop;
 • Contact via korte lijnen;
 • Wij werken met de meest moderne gereedschappen;
 • Goede prijzen voor kwalitatief hoogstaand werk.

Neem direct contact met ons op als je ons de gevel wilt laten reinigen. Dit doe je al door te bellen naar 033 – 234 0300, een WhatsApp bericht te sturen of te e-mailen naar info@vg.nl. Je kunt ook online een offerte aanvragen.

gevelstralen gevelstralen

Waarom gevelreiniging?

Als de gevel verontreinigd is, is het van belang dat deze snel gereinigd wordt. Bij verontreiniging kan gedacht worden aan aanslag, vervuiling door bijvoorbeeld graffiti of klimop. Hierdoor kan toekomstige schade voorkomen worden. Indien een gevel niet tijdig gereinigd wordt, kan de gevel scheuren met alle gevolgen van dien.

Naast het feit dat gevelreiniging de levensduur van het pand verlengt, zorgt het er ook voor dat de gevel er weer goed uitziet. Een verontreinigde gevel verstoort de uitstraling van de woning. Het pand gaat weer stralen. Tevens kan eventuele schade vroegtijdig ontdekt worden tijdens een gevelreiniging. Als deze op tijd aangepakt wordt, zullen ook hier de kosten weer meevallen.

Door gevelreiniging wordt de levensduur van het pand verlengd

Gevelreiniging kosten

Er hangen uiteraard kosten aan het reinigen van de gevel. Wij kunnen niet zo direct zeggen wat de prijs van de gevelreiniging zal gaan worden. Via onze website kan een offerte aangevraagd worden. Vul deze zo volledig mogelijk in, dan kunnen wij een vrij precieze prijsopgave geven.

Gevelreiniging door middel van stralen

Bij verontreiniging door bekladding of een vieze gevel, maken wij dit schoon door middel van gevelstralen. Hiervoor gebruiken wij een geavanceerde straalunit. Dit apparaat zorgt ervoor dat de bevuilde of bekladde gevel weer zo goed als nieuw wordt. Alle soorten vuil worden onder relatief lage druk verwijderd door middel van een hoogwaardig straalmiddel. Hierdoor raakt de gevel verder niet beschadigd en is er ook minimale stofoverlast.

Onze klanten aan het woord

 • Behoefte aan advies op maat voor jouw gevel?

  Laat je nummer achter en we bellen je op om een afspraak voor een adviesgesprek te maken!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gevelrenovatie

Naast gevelreiniging kun je voor veel meer diensten bij ons terecht. Gevelrenovatieis er hier een van. Indien de gevel schade heeft, moet dit zo snel mogelijk gerepareerd worden. Het is mogelijk dat er scheuren in de gevel zitten of dat er vochtproblemen zijn. Deze problemen zijn niet wenselijk en moeten zo snel mogelijk opgelost worden.

Voeg en metselwerk

Een onderdeel van gevelrenovatie is het voeg- en metselwerk. Dit is de laatste stap in dit proces. Wij kunnen verschillende soorten voegen toepassen. Voordat wij aan dit werk beginnen, is het mogelijk dat we enkele proefstukjes aanbrengen. Je kunt dan zelf aangeven welke soort voeg het meest bevalt. Daarna gaan we over tot het echte metselwerk.

Na gevelreiniging zal de gevel weer stralen

Gevels impregneren

Zodra de gevel er weer als nieuw uit ziet, willen we uiteraard dat dit zo lang mogelijk zo blijft. Dit regelen we door middel van gevel impregneren. Dit gebeurd met een vuil- en waterafstotend middel. Zo blijft de gevel droger, isoleert de gevel beter en is vuil en bekladding beter te verwijderen.

Steigerwerk in eigen beheer

Ons steigerwerk is compleet in eigen beheer. Het transport, advies, demontage en onderhoud wordt allemaal door onszelf uitgevoerd. De steigers worden na iedere bewerking gekeurd door onze toezichthouders. Dit gebeurt ook op periodieke basis.

Neem contact met ons op

Neem direct contact met ons op voor professionele reiniging van de gevel. Je neemt zeer eenvoudig contact met ons op door te bellen naar 033 – 234 0300. Je kunt uiteraard ook een WhatsApp bericht of een e-mail sturen. Online een offerte aanvragen is ook mogelijk.

Wij staan klaar voor gevelreiniging in Utrecht, Hilversum, Almere, Amersfoort, Amsterdam en Arnhem.

Wat is gevelreiniging?

Gevelreiniging is het proces van het schoonmaken en herstellen van de buitenkant van gebouwen, zoals muren, stenen of gevels.

Waarom is gevelreiniging belangrijk?

Gevelreiniging is belangrijk om de uitstraling en waarde van een gebouw te behouden. Het verwijdert vuil, aanslag en graffiti, waardoor de gevel er weer als nieuw uitziet.

Welke methoden worden gebruikt voor gevelreiniging?

r zijn verschillende methoden voor gevelreiniging, zoals hogedrukspuiten, chemische reiniging, stoomreiniging en zandstralen. De juiste methode hangt af van het type vervuiling en het materiaal van de gevel.

Hoe vaak moet ik mijn gevel laten reinigen?

De frequentie van gevelreiniging hangt af van verschillende factoren, zoals de locatie van het gebouw, blootstelling aan vervuiling en weersomstandigheden. Over het algemeen wordt aanbevolen om eens in de paar jaar een grondige reiniging uit te voeren.