Gevelreiniging

Veldhuizen Gevelrenovatie B.V. renoveert gemetselde gevels van woningen en bedrijfsgebouwen

 • Behoefte aan advies op maat voor jouw gevel?

  Laat je nummer achter en we bellen je op om een afspraak voor een adviesgesprek te maken!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Op zoek naar een bedrijf voor gevelreiniging? Neem direct contact op met onze experts. Wij zijn gespecialiseerd in het reinigen van gevels en zorgen ervoor dat elke vervuilde gevel er weer als nieuw uitziet. Door aanslag en vervuiling te verwijderen, voorkomen we toekomstige schade aan uw woning. Het is daarom essentieel om de gevel tijdig te laten reinigen bij vervuiling.

Belang van gevelreiniging

Het is belangrijk om een vervuilde gevel snel te laten reinigen. Vervuiling kan bestaan uit aanslag, graffiti, of schade door klimop. Door tijdig in te grijpen, kan toekomstige schade aan de gevel worden voorkomen. Als een gevel niet op tijd wordt gereinigd, kunnen er scheuren ontstaan, wat kan leiden tot ernstige problemen.

Naast het feit dat gevelreiniging de levensduur van het pand verlengt, zorgt het er ook voor dat de gevel er weer goed uitziet. Een verontreinigde gevel versterkt de uitstraling van de woning. Het pand gaat weer stralen. Tevens kan eventuele schade vroegtijdig ontdekt worden tijdens een gevelreiniging. Als deze op tijd aangepakt wordt, zullen ook hier de kosten weer meevallen.

Gevelreiniging door middel van stralen

Bij verontreiniging door bekladding of vuil, maken wij dit schoon door middel van gevelstralen. Hiervoor gebruiken wij een geavanceerde straalunit. Dit apparaat zorgt ervoor dat de bevuilde of bekladde gevel weer zo goed als nieuw wordt. Alle soorten vuil worden onder relatief lage druk verwijderd door middel van een hoogwaardig straalmiddel. Hierdoor raakt de gevel verder niet beschadigd en is er ook minimale stofoverlast.

Kun je zelf je gevel reinigen?

Het reinigen van je gevel is een taak die veel mensen zelf kunnen uitvoeren. Begin met het controleren van de staat van je gevel op eventuele beschadigingen. Vervolgens kun je los vuil verwijderen met een zachte borstel of een hogedrukreiniger. Het is belangrijk om het juiste reinigingsmiddel te kiezen en dit eerst op een klein stukje te testen. Breng het reinigingsmiddel aan op de gevel, laat het even inwerken en spoel grondig af met water. Indien nodig herhaal je deze stappen. Het is cruciaal om regelmatig gevelonderhoud uit te voeren. Mocht je twijfelen, overweeg dan een van onze professionals in te schakelen.

De juiste reinigingsmethode

Het kiezen van de juiste reinigingsmethode is essentieel voor een effectief en veilig resultaat. Afhankelijk van het type gevel en de mate van vervuiling, kunnen technieken zoals stoomreiniging, chemische reiniging of straaltechnieken worden toegepast. Onze specialisten beoordelen de staat van uw gevel en adviseren de meest geschikte methode om de reiniging grondig en zonder beschadigingen uit te voeren.

Onze klanten aan het woord

 • Behoefte aan advies op maat voor jouw gevel?

  Laat je nummer achter en we bellen je op om een afspraak voor een adviesgesprek te maken!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat zijn de kosten van een gevelreiniging?

De kosten voor gevelreiniging variëren en zijn afhankelijk van verschillende factoren. Er is daarom geen standaard prijs beschikbaar. Je kunt natuurlijk wel via onze website een offerte aanvragen. Door het formulier zo gedetailleerd mogelijk in te vullen, kunnen wij je een nauwkeurige prijsopgave verstrekken.

Gevelreiniging door Veldhuizen Gevelrenovatie

 • Vakmanschap
 • 12 jaar ervaring
 • Kwaliteit en bereikbaarheid staan voorop
 • Contact via korte lijnen
 • Wij werken met de meest moderne gereedschappen
 • Goede prijzen voor kwalitatief hoogstaand werk

Benieuwd naar de mogelijkheden voor Gevelreiniging? Neem contact op

Vertoont de gevel van je woning of bedrijfspand schade? In dat geval is het raadzaam om direct contact op te nemen met Veldhuizen Gevelrenovatie! Alleen op die manier kunnen we verdere schade voorkomen. Je kunt ons bereiken door te bellen naar 033- 2340 300, ons te mailen of ons contactformulier in te vullen. Ook mag je gelijk een vrijblijvende offerte aanvragen. Vervolgens komen we zo snel mogelijk weer bij je terug.

Wat is gevelreiniging?

Gevelreiniging is het proces van het schoonmaken en herstellen van de buitenkant van gebouwen, zoals muren, stenen of gevels.

Waarom is gevelreiniging belangrijk?

Gevelreiniging is belangrijk om de uitstraling en waarde van een gebouw te behouden. Het verwijdert vuil, aanslag en graffiti, waardoor de gevel er weer als nieuw uitziet.

Welke methoden worden gebruikt voor gevelreiniging?

r zijn verschillende methoden voor gevelreiniging, zoals hogedrukspuiten, chemische reiniging, stoomreiniging en zandstralen. De juiste methode hangt af van het type vervuiling en het materiaal van de gevel.

Hoe vaak moet ik mijn gevel laten reinigen?

De frequentie van gevelreiniging hangt af van verschillende factoren, zoals de locatie van het gebouw, blootstelling aan vervuiling en weersomstandigheden. Over het algemeen wordt aanbevolen om eens in de paar jaar een grondige reiniging uit te voeren.