Gevelrenovatie Amersfoort

Specialist in gevelrenovatie

Gevelrenovatie in Amersfoort en omgeving

Gevelrenovatie in Amersfoort en omgeving zorgt ervoor dat de gevel nog jarenlang mee gaat. Renovatie van de gevel door Veldhuizen Gevelrenovatie kan wegens allerlei redenen nodig zijn. Misschien heb je scheuren opgemerkt, heb je vochtproblemen geconstateerd of zit er graffiti op.

Dankzij onze vakmanschap, moderne gereedschappen en jarenlange ervaring zijn wij in staat om de gevel te renoveren. Hierbij geniet je van lage kosten voor kwalitatief werk.

Gevelrenovatie in Amersfoort | vakmanschap

  • Vakmanschap
  • 12 jaar ervaring op het gebied van gevelrenovatie
  • Kwaliteit en bereikbaarheid
  • Korte lijntjes
  • Meest moderne gereedschappen
  • Lage kosten voor kwalitatief werk

Is de gevel van de woning of het bedrijfspand aan renovatie toe en wil je hem laten herstellen? Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag een offerte aan. We zijn telefonisch bereikbaar via 033- 2340 300 of mail naar info@vg.nl. Daarnaast kun je ook contact met ons opnemen via Whatsapp. Stuur gerust een bericht

Gevels stralen

Gevel stralen is een onderdeel van gevelrenovatie in Amersfoort. Hierbij stralen we de gevel met een geavanceerde straalunit onder relatief lage druk. Deze straalunit zorgt ervoor dat we bevuiling zoals graffiti verwijderen. Hierbij blijft de buitenmuur onbeschadigd en ervaar je minimale stofoverlast.

Wij zorgen er voor dat gevel er als nieuw uit ziet

Voegwerk of metselwerk

De renovatie van het oude voegwerk of metselwerk geeft de gevel van de woning of het pand een hele nieuwe, frisse uitstraling. Je mag helemaal zelf kiezen welke nieuwe voeg je wenst. We hebben verschillende soorten voegen. Misschien hebben platte voegen je voorkeur, of past de borstelvoeg beter bij de buitenmuur.

Indien gewenst brengen we voorafgaand aan het voegwerk staaltjes aan. Zodoende kun je eerst beoordelen hoe het er uit komt te zien ten opzichte van de oude voegen.

Impregneren

Het impregneren van de gevel is de laatste stap van gevelrenovatie in Amersfoort. Deze laatste stap zorgt ervoor dat de gevel in goede staat verkeert. Om zijn staat te behouden, impregneren we de buitenmuur met een middel dat vocht- en vuilafstotend werkt. Dankzij impregneren isoleert de buitenmuur beter, blijft hij droger én is eventuele bekladding makkelijker te verwijderen.

Bovendien is hij beter beschermd tegen mos, algen en vuil.

  • Behoefte aan advies op maat voor jouw gevel?

    Laat je nummer achter en we bellen je op om een afspraak voor een adviesgesprek te maken!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Professioneel steigerwerk in eigen beheer

Steigerwerk is van groot belang om ons werk goed uit te kunnen voeren. Wij hebben het steigerwerk compleet in ons eigen beheer. Hierbij kun je denken aan advies, onderhoud en demontage.

Alle medewerkers die met de steigers werken zijn gespecialiseerd en gekwalificeerd. Bovendien worden de steigers na gebruik en periodiek gecontroleerd door toezichthouders.

Werkgebied

Wij zijn werkzaam in Amersfoort en omgeving. Wanneer jij je gevel wilt laten renoveren in Hilversum, Utrecht of Almere staan wij ook voor je klaar.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Interesse in gevelrenovatie in Amersfoort?

Kies voor vakkundige gevelrenovatie in Amersfoort. Graag zorgen wij er op vakkundige wijze en met het gebruik van geavanceerde apparatuur voor dat de buitenmuur weer als nieuw is. Schakel direct onze hulp in en wij komen zo snel mogelijk bij je langs. Of vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan voor meer duidelijkheid over de kosten.

Wanneer je tips of deskundig advies wenst ben je vrij om contact met ons op te nemen. Je kunt ons bereiken door te bellen naar 033- 2340 300 of te mailen naar info@vg.nl. Daarnaast kun je ons ook contacten via Whatsapp. Stuur gerust een bericht.