Gevelrenovatie Amersfoort

Veldhuizen Gevelrenovatie B.V. renoveert gemetselde gevels van woningen en bedrijfsgebouwen

 • Behoefte aan advies op maat voor jouw gevel?

  Laat je nummer achter en we bellen je op om een afspraak voor een adviesgesprek te maken!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gevelrenovatie in Amersfoort en omgeving

Heeft de gevel van je woning of pand in Amersfoort door de jaren heen beschadiging opgelopen? Of is deze vervuild geraakt met graffiti of ander vuil? Laat deze dan renoveren door een vakman en herstel het aanzicht van je woning of pand. Gevelrenovatie in Amersfoort en omgeving zorgt ervoor dat de gevel nog jarenlang mee gaat. Renovatie van de gevel door Veldhuizen Gevelrenovatie kan wegens allerlei redenen nodig zijn. Misschien heb je scheuren opgemerkt, heb je vochtproblemen geconstateerd of zit er graffiti op.

Wat het probleem ook is, dankzij onze vakmanschap, moderne gereedschappen en jarenlange ervaring zijn wij in staat om de gevel te renoveren. Hierbij geniet je van lage kosten voor kwalitatief werk. Benieuwd naar de kosten? Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan.

Gevelrenovatie in Amersfoort | vakmanschap

 • Vakmanschap
 • 12 jaar ervaring op het gebied van gevelrenovatie
 • Korte lijntjes en goede bereikbaarheid
 • Meest moderne gereedschappen
 • Lage kosten voor kwalitatief werk

Is de gevel van de woning of het bedrijfspand aan renovatie toe en wil je hem laten herstellen? Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag een offerte aan. We zijn telefonisch bereikbaar via 033- 2340 300 of mail naar info@vg.nl. Daarnaast kun je ook contact met ons opnemen via Whatsapp. Stuur gerust een bericht

Gevels stralen

Bij het renoveren van gevels komen diverse werkzaamheden kijken. Gevel stralen is een onderdeel van gevelrenovatie in Amersfoort. Hierbij stralen we de gevel met een geavanceerde straalunit onder relatief lage druk. Deze straalunit zorgt ervoor dat we bevuiling zoals graffiti verwijderen. Hierbij blijft de buitenmuur onbeschadigd en ervaar je minimale stofoverlast.

Wij zorgen er voor dat gevel er als nieuw uit ziet

Voegwerk of metselwerk

De renovatie van het oude voegwerk of metselwerk geeft de gevel van de woning of het pand een hele nieuwe, frisse uitstraling. Je mag helemaal zelf kiezen welke nieuwe voeg je wenst. We hebben verschillende soorten voegen. Misschien hebben platte voegen je voorkeur, of past de borstelvoeg beter bij de buitenmuur.

Indien gewenst brengen we voorafgaand aan het voegwerk staaltjes aan. Zodoende kun je eerst beoordelen hoe het er uit komt te zien ten opzichte van de oude voegen.

Impregneren

Het impregneren van de gevel is de laatste stap van gevelrenovatie in Amersfoort. Deze laatste stap zorgt ervoor dat de gevel in goede staat verkeert. Om zijn staat te behouden, impregneren we de buitenmuur met een middel dat vocht- en vuilafstotend werkt. Dankzij impregneren isoleert de buitenmuur beter, blijft hij droger én is eventuele bekladding makkelijker te verwijderen.

Bovendien is hij beter beschermd tegen mos, algen en vuil.

Onze klanten aan het woord

 
 • Behoefte aan advies op maat voor jouw gevel?

  Laat je nummer achter en we bellen je op om een afspraak voor een adviesgesprek te maken!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Professioneel steigerwerk in eigen beheer

Steigerwerk is van groot belang om ons werk goed uit te kunnen voeren. Wij hebben het steigerwerk compleet in ons eigen beheer. Hierbij kun je denken aan advies, onderhoud en demontage.

Alle medewerkers die met de steigers werken zijn gespecialiseerd en gekwalificeerd. Bovendien worden de steigers na gebruik en periodiek gecontroleerd door toezichthouders.

Werkgebied

Wij zijn werkzaam in Amersfoort en omgeving. Wanneer jij je gevel wilt laten renoveren in Hilversum, Utrecht of Almere staan wij ook voor je klaar. Ook zijn we werkzaam in steden als Arnhem en Amsterdam. Veldhuizen Gevelrenovatie heeft het steigerbeheer compleet in eigen beheer. Wij zijn daarom niet locatie gebonden.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Kosten van gevelrenovatie in Amersfoort

De omvang van een gevelrenovatie hangt altijd af van diverse factoren. Bovenal is de grootte van de gevel natuurlijk van invloed, maar ook de mate waarin deze beschadigd of vervuild is. Dit bepaalt namelijk welke werkzaamheden wij uit de kast moeten trekken om de gevel optimaal te kunnen renoveren. Gevelrenovatie van panden in Amersfoort of omstreken heeft daarom geen vaste prijs. Het gaat dus altijd om maatwerk. Als je benieuwd bent naar de kosten kun je geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij nemen dan de opdracht met je door en laten je onze kosten weten. Vervolgens is het aan jou om te bepalen of je daarmee akkoord gaat of niet.

Vraag een offerte voor gevelrenovatie in Amersfoort aan

Kies voor vakkundige gevelrenovatie in Amersfoort. Graag zorgen wij er op vakkundige wijze en met het gebruik van geavanceerde apparatuur voor dat de buitenmuur weer als nieuw is. Schakel direct onze hulp in en wij komen zo snel mogelijk bij je langs. Of vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan voor meer duidelijkheid over de kosten.

Wanneer je tips of deskundig advies wenst ben je vrij om contact met ons op te nemen. Je kunt ons bereiken door te bellen naar 033- 2340 300 of te mailen naar info@vg.nl. Daarnaast kun je ons ook contacten via Whatsapp. Stuur gerust een bericht.

Wat is gevelrenovatie in Amersfoort?

Gevelrenovaties zijn essentieel voor het onderhoud van uw woning of pand in Amersfoort. Bij deze werkzaamheden wordt uw gevel goed aangepakt en grondig gerenoveerd, zodat deze weer als nieuw is. Schade als gevolg van weersomstandigheden of graffiti wordt hiermee hersteld, en daarmee ook direct het aanzicht van uw gevel.

Welke opties biedt Veldhuizen Gevelrenovatie in Amersfoort?

Veldhuizen Gevelrenovatie is dé specialist in regio Amersfoort op het gebied van gevelrenovaties. Wij bieden zowel gevelreiniging als gevelstralen en gevelimpregnatie aan. Daardoor kunnen we een volledige gevelrenovatie verzorgen, zonder van andere partijen afhankelijk te zijn. Wij zijn dus dé fullservice gevelrenovatie specialist.

Wie is verantwoordelijk voor het steigerwerk?

Steigerwerk is belangrijk om tijdens een gevelrenovatie in Amersfoort iedere hoek van uw gevel te kunnen bereiken. Wij regelen dit steigerwerk zelf, zodat u daar niet naar om hoeft te kijken. We verzorgen zowel de montage als demontage, net als het onderhoud. Ter controle wordt het steigerwerk altijd nagekeken en onderzocht door een toezichthouder.

Wat kost het laten renoveren van een gevel in Amersfoort?

De prijsopbouw van een gevelrenovatie in Amersfoort hangt van diverse factoren af. Naast arbeidsloon moeten ook materiaalkosten en voorrijkosten betaald worden. Voor de precieze kosten kunt u een vrijblijvende offerte bij ons aanvragen.