Gevelrenovatie Amsterdam en omstreken

Veldhuizen Gevelrenovatie B.V. renoveert gemetselde gevels van woningen en bedrijfsgebouwen

 • Behoefte aan advies op maat voor jouw gevel?

  Laat je nummer achter en we bellen je op om een afspraak voor een adviesgesprek te maken!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gevelrenovatie in Amsterdam laten uitvoeren, bijvoorbeeld gevelreiniging? Misschien is de gevel aan het scheuren, is deze beklad of heeft u binnenin de woning of het bedrijfspand vochtplekken waargenomen? Omdat de gevel weer en wind moet doorstaan en periodiek onderhoud bijdraagt aan een duurzaam behoud, raden we aan om het ondernemen van actie niet uit te stellen. Neem contact op voor het maken van een afspraak of vraag een offerte aan.

Wat is gevelrenovatie in Amsterdam?

Gevelrenovatie betreft het herstellen en verbeteren van de buitenkant van een gebouw of huis. Dit omvat verschillende werkzaamheden, zoals het reinigen van de gevel, het repareren van beschadigd voegwerk, het vervangen van kapotte bakstenen, schilderwerk, het aanbrengen van nieuwe gevelbekleding, en zelfs het isoleren van de gevel. Het hoofddoel van gevelrenovatie is het verlengen van de levensduur van het pand en het verbeteren van de visuele uitstraling. Bovendien kan het ook bijdragen aan een verbeterde energie-efficiëntie van het gebouw.

Gevelreiniging

Ook gevelreiniging maakt deel uit van gevelrenovatie. Als er sprake is van vervuiling, zoals graffiti of klimop, is het van groot belang dat de gevel snel wordt gereinigd door middel van gevelreiniging nabij Amsterdam. Als de gevel niet wordt gereinigd, kunnen de verontreinigende stoffen dieper in de gevel doordringen. Zonder gevelreiniging wordt het verwijderen van de aanslag een nog moeilijkere taak, en er bestaat ook het risico dat er scheuren in de gevel ontstaan. Het voorkomen van scheuren is altijd cruciaal. Gevelreiniging zorgt ervoor dat toekomstige schade wordt voorkomen en verlengt de levensduur van het pand, terwijl de gevel er ook fris uitziet.

Onze klanten aan het woord

 
 • Behoefte aan advies op maat voor jouw gevel?

  Laat je nummer achter en we bellen je op om een afspraak voor een adviesgesprek te maken!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wanneer is gevelrenovatie nodig?

Wanneer uw gevel tekenen van verval vertoont, is het essentieel om deze te laten renoveren. Dit geldt met name voor gevels die ernstig vervuild zijn en waarvan het voegwerk in slechte conditie verkeert. Het vernieuwen van het voegwerk is van cruciaal belang om twee belangrijke redenen:

Voorkomen van verdere schade

In de eerste plaats dient gevelrenovatie ter voorkoming van verdere schade aan uw gevel. Een beschadigde gevel kan namelijk leiden tot vocht- en schimmelproblemen in uw woning. Het herstellen van het voegwerk en het opfrissen van de gevel voorkomt deze schadelijke gevolgen en zorgt voor een gezondere woonomgeving.

Voorkomen van verdere schade

Daarnaast draagt een gerenoveerde gevel bij aan het behoud van de esthetische waarde van uw pand en kan het zelfs de waarde ervan verhogen. Kortom, gevelrenovatie is niet alleen van belang voor het behoud van uw woning, maar ook voor uw leefkwaliteit en investering in vastgoed.

Voeg- en metselwerk

Voegwerk is een belangrijk onderdeel van gevelrenovatie. Het ligt in onze expertise om verschillende soorten voegen toe te passen bij de gevel. Indien gewenst kunnen wij hier proefstukjes van aanbrengen. Je heb dan de mogelijkheid om zelf de gewenste soort voeg te kiezen, waarna wij deze zullen aanbrengen over de hele gevel.

Gevelstralen

Indien de gevel beklad is met graffiti, of als deze op een andere manier verontreinigd is, kunnen wij dit reinigen met behulp van gevelstralen. Dit is een werkzaamheid die uitgevoerd wordt met een straalunit. Hiermee wordt de gevel onder lage druk gereinigd en de gevel zal er binnen de kortste keren weer als nieuw uit zien.

Gevels impregneren

Het laatste onderdeel van de gevelrenovatie in Amsterdam is het impregneren van de gevel. Hiermee zorgen wij ervoor dat de gevel als nieuw blijft. Het impregneren wordt gedaan met een vochtafstotend en vuilafstotend middel. De gevel blijft hiermee droger, isoleert beter en eventuele graffiti kan makkelijk verwijderd worden.

Wat kost de gemiddelde gevelrenovatie?

De kosten van een gemiddelde gevelrenovatie kunnen sterk variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de omvang van het project, de staat van de bestaande gevel en het gekozen materiaal Gemiddeld genomen kunt u rekening houden met kosten die ergens tussen de 50 en 150 euro per vierkante meter liggen. Voor een betere indicatie van de kosten raden we aan om een offerte aan te vragen of contact op te nemen.

Gevelspecialist in Amsterdam: Vakmanschap en kwaliteit

Veldhuizen Gevelrenovatie staat garant voor:

 • Vakmanschap
 • 12 jaar ervaring
 • Kwaliteit en bereikbaarheid
 • Korte lijnen
 • Meest moderne gereedschappen
 • Goede prijzen voor kwalitatief werk

Vraag een offerte aan voor gevelrenovatie in Amsterdam

Neem direct contact op voor gevelrenovatie in Amsterdam. Je kunt online een offerte aanvragen maar je kan ook contact opnemen door te bellen naar 033 – 2340 300, een e-mail te sturen naar info@vg.nl of verstuur een WhatsApp bericht. Ook voor meer informatie over bijvoorbeeld steigerwerk, tips of prijzen kun je contact met ons opnemen.

Wij renoveren niet alleen gevels in Amsterdam, maar ook in Arnhem, Utrecht, Almere, Amersfoort en Hilversum.