Gevelrenovatie Amsterdam

Veldhuizen Gevelrenovatie B.V. renoveert gemetselde gevels van woningen en bedrijfsgebouwen

 • Behoefte aan advies op maat voor jouw gevel?

  Laat je nummer achter en we bellen je op om een afspraak voor een adviesgesprek te maken!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gevelrenovatie in Amsterdam en omstreken

Gevelrenovatiein Amsterdam gezocht? Wij van Veldhuizen Gevelrenovatie zijn gespecialiseerd in het renoveren en reinigen van gevels. Is de gevel aan het scheuren of is deze beklad? Neem dan direct contact met ons op. Wij renoveren de gevel op professionele wijze zodat deze weer in nieuwstaat komt. Ook steigerwerk is in ons eigen beheer.

Gevelrenovatie in Amsterdam | vakmanschap en kwaliteit

 • Vakmanschap
 • 12 jaar ervaring
 • Kwaliteit en bereikbaarheid
 • Korte lijnen
 • Meest moderne gereedschappen
 • Goede prijzen voor kwalitatief werk

gevelrenovatie Amsterdam

Laat de gevel vakkundig door ons renoveren. Neem direct contact op door te bellen naar 033 – 2340 300 of door via de website een vrijblijvende offerte aan te vragen voor een duidelijk overzicht van de kosten.

Professionele gevelrenovatie

Het is belangrijk om een beschadigde gevel zo snel mogelijk te renoveren. Indien er scheuren in de gevel zitten moeten deze gerepareerd worden. Ook als de gevel beklad is met graffiti is het van belang om dit zo snel mogelijk te reinigen. Zo wordt ergere schade aan de gevel voorkomen.

Wij werken met de meest hoogstaande apparatuur. Daarnaast zijn wij al meer dan 12 jaar gespecialiseerd in het renoveren van gevels. Het is ons doel om de beste kwaliteit te leveren voor een scherpe prijs.

Specialistische gevelrenovatie voor een scherpe prijs

Voeg- en metselwerk

Voegwerk is een belangrijk onderdeel van gevelrenovatie. Het ligt in onze expertise om verschillende soorten voegen toe te passen bij de gevel. Indien gewenst kunnen wij hier proefstukjes van aanbrengen. Je heb dan de mogelijkheid om zelf de gewenste soort voeg te kiezen, waarna wij deze zullen aanbrengen over de hele gevel.

 • Behoefte aan advies op maat voor jouw gevel?

  Laat je nummer achter en we bellen je op om een afspraak voor een adviesgesprek te maken!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gevelstralen

Indien de gevel beklad is met graffiti, of als deze op een andere manier verontreinigd is, kunnen wij dit reinigen met behulp van gevelstralen. Dit is een werkzaamheid die uitgevoerd wordt met een straalunit. Hiermee wordt de gevel onder lage druk gereinigd en de gevel zal er binnen de kortste keren weer als nieuw uit zien.

Gevels impregneren

Het laatste onderdeel van de gevelrenovatie is het impregneren van de gevel. Hiermee zorgen wij ervoor dat de gevel als nieuw blijft. Het impregneren wordt gedaan met een vochtafstotend en vuilafstotend middel. De gevel blijft hiermee droger, isoleert beter en eventuele graffiti kan makkelijk verwijderd worden.

Neem gelijk contact op

Neem direct contact op voor gevelrenovatie in Amsterdam. Je kunt online een offerte aanvragen maar je kan ook contact opnemen door te bellen naar 033 – 2340 300, een e-mail te sturen naar info@vg.nl of verstuur een WhatsApp bericht. Ook voor meer informatie, tips of prijzen kun je contact met ons opnemen.

Wij renoveren niet alleen gevels in Amsterdam, maar ook in Arnhem, Utrecht, Almere, Amersfoort en Hilversum.

Wat is gevelrenovatie in Amsterdam?

Een gevelrenovatie is een renovatie waarbij de gevel hersteld wordt van een woning of bedrijfspand. Gevels kunnen beschadigd of vervuild raken met de jaren, zij het door weersomstandigheden, graffiti of andere oorzaken. Dit tast het aanzicht van de gevel aan. Zeker voor bedrijven kan dit schadelijk zijn. Na een gevelrenovatie is de gevel weer als nieuw.

Welke opties biedt Veldhuizen Gevelrenovatie in Amsterdam?

Veldhuizen Gevelrenovatie is dé specialist in regio Amsterdam op het gebied van gevelrenovaties. Wij zijn een fullservice gevelrenovatie bedrijf en bieden onze diensten zowel voor bedrijven als particulieren aan. Omdat wij alles onder een dak hebben, verzorgen we zowel het gevelstralen als de gevelimpregnatie en gevelreiniging.

Hoe wordt het steigerwerk geregeld?

Steigerwerk is essentieel voor ons om goed ons werk te kunnen doen. Zonder steigers kunnen we veel plekken namelijk simpelweg niet bereiken en dus niet renoveren. Bij Veldhuizen Gevelrenovatie verzorgen we het steigerwerk tijdens een gevelrenovatie in Amsterdam zelf. Dat omvat zowel de montage als het onderhoud en demontage. Het steigerwerk wordt altijd gecontroleerd door een toezichthouder.

Waar kan ik de kosten van een gevelrenovatie in Amsterdam vinden?

Wanneer u een renovatie van uw gevel in Amsterdam overweegt, kunt u bij ons geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij onderzoeken dan welke werkzaamheden verricht moeten worden en leggen u op basis daarvan een gratis en vrijblijvende offerte voor.