Gevelrenovatie Hilversum

Specialist in gevelrenovatie

Gevelrenovatie in Hilversum

Is jouw huis aan gevelrenovatie in Hilversum toe? Dit bijvoorbeeld omdat er scheuren in het voegwerk zitten. Of omdat de gevel besmeurd is. Wij zijn Veldhuizen Gevelrenovatie. Ons doel is om jouw gevel op de meest professionele wijze weer hersteld te krijgen. Neem direct contact met ons op voor een offerte.

Vakmanschap bij Veldhuizen Gevelrenovatie

 • Vakmanschap;
 • 12 jaar ervaring;
 • Kwaliteit en bereikbaarheid;
 • Korte lijnen;
 • Goede prijzen voor mooi en kwalitatief werk.

Vraag vandaag nog een offerte aan voor de renovatie van jouw gevel. Dit kun je doen door contact op te nemen via 033 – 2340 300 of info@vg.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen.

Gevelrenovatie Hilversum

Vakkundige gevelrenovatie

Het is van groot belang dat de gevel van jouw huis in goede conditie blijft. Als er scheuren in de gevel ontstaan, of de gevel beklad wordt met graffiti, is renovatie onmisbaar. Dit om verdere problemen te voorkomen. Wij zorgen voor goede en vakkundige gevelrenovatie in Hilversum.

Veiligheid staat bij ons voorop. Dit geldt voor onze medewerkers en voor de gebruikers van een gebouw.

Onze diensten

Je kunt ons uiteraard inschakelen voor gevelrenovatie in Hilversum, maar ook voor andere zaken op het gebied van gevels kunnen wij voor jou regelen. Hierbij kun je denken aan gevels stralen, gevels impregneren, voegwerk, metselwerk en steigerwerk.

 • Behoefte aan advies op maat voor jouw gevel?

  Laat je nummer achter en we bellen je op om een afspraak voor een adviesgesprek te maken!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Prijzen van gevelrenovatie

De prijzen van de gevelrenovatie verschilt per gevel. Wat moet er gebeuren aan de gevel en zijn er bijkomende werkzaamheden? Dit zijn allemaal factoren die meetellen. Om een goede prijsindicatie te geven kun je contact met ons opnemen. Wij zijn ook bereikbaar voor tips en informatie.

Onze werkzaamheden in andere steden

Ook als je niet in Hilversum woont kun je ons inschakelen voor professionele gevelrenovatie. Wij zijn namelijk ook actief in Utrecht, Almere en Amersfoort. Woon je niet in een van deze steden maar wil je wel de gevel laten renoveren? Ook dan kun je gewoon contact met ons opnemen en kijken wij samen met jou naar de mogelijkheden.

Vraag nu een offerte aan

Wil je de gevel laten renoveren door ons? Neem dan direct contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Je weet dan precies wat de prijs is. Heb je nog vragen en/of opmerkingen? Je kunt ons bereiken via 033 – 2340 300 of door te e-mailen naar info@vg.nl. Verder zijn wij ook bereikbaar via WhatsApp.

Waarom een gevelrenovatie in Hilversum laten uitvoeren?

De gevel heeft het zwaar te verduren: door de jaren heen gaat de conditie van de gevel achteruit. Er kunnen scheuren of vochtplekken ontstaan en daardoor beschadigingen aan de gevel. Ook kan een gevel beklad raken door graffiti. Een beschadigde gevel is niet bevorderlijk voor de uitstraling van je woning. Laat daarom de gevelrenovatie in Hilversum uitvoeren door een specialist als Veldhuizen Gevelrenovatie.

Heb je scheuren in je gevel ontdekt of hebben vandalen graffiti gespoten op de buitenmuur van je bedrijfspand in Hilversum? Neem dan direct contact met ons op, en vraag een offerte aan.

Welke diensten leveren we nog meer in Hilversum?

Veldhuizen Gevelrenovatie is specialist in gevelrenovatie. We bieden het totaalpakket aan: gevelrenovatie, gevelimpregnatie, gevelstralen en voegwerk. Daarnaast verzorgen we alle bijkomende werkzaamheden. Van het vernieuwen van een schoorsteen, inmetselen van lateien, het vervangen van ankers tot het aanbrengen van lood en het steigerwerk in eigen beheer.

Op onze website vind je meer informatie over de diensten die we leveren in Hilversum. Geïnteresseerd in een van onze diensten? Neem dan contact met ons op, of laat je telefoonnummer achter. Dan bellen we je op om een afspraak te maken voor een adviesgesprek.

Wat zijn de voor- én nadelen van gevelimpregnatie in Hilversum?

Met gevelimpregnatie zorg je ervoor dat de buitenmuur jarenlang bestand blijft tegen weersinvloeden en vervuiling als mossen en algen. De voordelen van de gevel impregneren in Hilversum op een rij:

 • De gevel wordt ongevoelig voor vuil, mos en algen;
 • Oplossing voor vochtbestrijding: de gevel blijft droger;
 • De gevel isoleert beter;
 • Bekladding met verf of graffiti is makkelijker te verwijderen;
 • Eerst goed drogen, dan impregneren.

Er kleven ook een paar nadelen aan gevelimpregnatie in Hilversum. Voordat een gevel geïmpregneerd kan worden dient deze in goede staat te verkeren. Daarnaast zorgt het impregneren van een gevel ervoor dat deze zijn ventilerende werking verliest. Ook worden andere gevelwerkzaamheden (zoals verven) erdoor bemoeilijkt. Tot slot is de klus iets dat eens in de zoveel tijd herhaald dient te worden, omdat de impregnatie anders zijn werking verliest.

Kan ik jullie het hele jaar door inschakelen voor gevelrenovaties?

Ja en nee, je kan ons bedrijf het hele jaar door inschakelen voor gevelrenovaties, behalve tijdens vorstperiodes.