Gevelrenovatie in Hilversum

Veldhuizen Gevelrenovatie B.V. renoveert gemetselde gevels van woningen en bedrijfsgebouwen

 • Behoefte aan advies op maat voor jouw gevel?

  Laat je nummer achter en we bellen je op om een afspraak voor een adviesgesprek te maken!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Is jouw huis aan gevelrenovatie in Hilversum toe? Dit bijvoorbeeld omdat er scheuren in het voegwerk zitten. Of omdat de gevel besmeurd is. Wij zijn Veldhuizen Gevelrenovatie. Ons doel is om jouw gevel op de meest professionele wijze weer hersteld te krijgen. Neem direct contact met ons op voor een offerte.

Vakmanschap bij Veldhuizen Gevelrenovatie

 • Vakmanschap;
 • 12 jaar ervaring;
 • Kwaliteit en bereikbaarheid;
 • Korte lijnen;
 • Goede prijzen voor mooi en kwalitatief werk.

Vraag vandaag nog een offerte aan voor de renovatie van jouw gevel. Dit kun je doen door contact op te nemen via 033 – 2340 300 of info@vg.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen.

Gevelrenovatie Hilversum

Vakkundige gevelrenovatie

Het is van groot belang dat de gevel van jouw huis in goede conditie blijft. Als er scheuren in de gevel ontstaan, of de gevel beklad wordt met graffiti, is renovatie onmisbaar. Dit om verdere problemen te voorkomen. Wij zorgen voor goede en vakkundige gevelrenovatie in Hilversum.

Veiligheid staat bij ons voorop. Dit geldt voor onze medewerkers en voor de gebruikers van een gebouw.

Onze diensten

Je kunt ons uiteraard inschakelen voor gevelrenovatie in Hilversum, maar ook voor andere zaken op het gebied van gevels kunnen wij voor jou regelen. Hierbij kun je denken aan gevels stralen, gevels impregneren, voegwerk, metselwerk en steigerwerk.

Onze klanten aan het woord

 
 • Behoefte aan advies op maat voor jouw gevel?

  Laat je nummer achter en we bellen je op om een afspraak voor een adviesgesprek te maken!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Prijzen van gevelrenovatie

De prijzen van de gevelrenovatie verschilt per gevel. Wat moet er gebeuren aan de gevel en zijn er bijkomende werkzaamheden? Dit zijn allemaal factoren die meetellen. Om een goede prijsindicatie te geven kun je contact met ons opnemen. Wij zijn ook bereikbaar voor tips en informatie.

Onze werkzaamheden in andere steden

Ook als je niet in Hilversum woont kun je ons inschakelen voor professionele gevelrenovatie. Wij zijn namelijk ook actief in Utrecht, Almere en Amersfoort. Woon je niet in een van deze steden maar wil je wel de gevel laten renoveren? Ook dan kun je gewoon contact met ons opnemen en kijken wij samen met jou naar de mogelijkheden.

Vraag nu een offerte aan

Wil je de gevel laten renoveren door ons? Neem dan direct contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Je weet dan precies wat de prijs is. Heb je nog vragen en/of opmerkingen? Je kunt ons bereiken via 033 – 2340 300 of door te e-mailen naar info@vg.nl. Verder zijn wij ook bereikbaar via WhatsApp.

Wat is gevelrenovatie in Hilversum?

Een gevelrenovatie is een grondige renovatie van de gevel van een huis of bedrijfspand. Wanneer deze scheuren bevat, beklad is of anderszins beschadigd is geraakt, is dit schadelijk voor de uitstraling van het pand. De schade kan op termijn ook verergeren wanneer deze niet gerenoveerd wordt. Na een gevelrenovatie is uw gevel weer als nieuw en ziet uw pand er weer mooi en verzorgd uit.

Welke opties biedt Veldhuizen Gevelrenovatie in Hilversum?

Veldhuizen Gevelrenovatie is dé specialist in regio Hilversum op het gebied van gevelrenovaties. Wij verzorgen alle diensten die nodig zijn om gevels mooi te kunnen renoveren. Daarbij kunt u denken aan gevelstralen, gevelimpregnatie en gevelreiniging. Wij maken van hoogwaardige materialen en gereedschappen gebruik en hanteren scherpe tarieven.

Hoe wordt het steigerwerk verzorgd?

Om een gevel goed te kunnen renoveren is steigerwerk nodig om overal bij te kunnen. Bij Veldhuizen Gevelrenovatie verzorgen we dit allemaal zelf. Wij regelen de steigers, monteren deze, onderhouden deze, en demonteren de steigers nadat de renovatie klaar is. Voordat we beginnen maken we altijd een steigerplan waarin staat vastgelegd hoe de steigers zullen worden opgezet. Het steigerwerk wordt altijd door een toezichthouder goedgekeurd.

Hoeveel kost gevelrenovatie in Hilversum?

Om u een preciezer plaatje van onze kosten te kunnen geven kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Nadat we uw wensen geïnventariseerd hebben stellen we geheel gratis en vrijblijvend een offerte voor u op. Hierdoor weet u precies waar u aan toe bent.