Voegwerk

Veldhuizen Gevelrenovatie B.V. renoveert gemetselde gevels van woningen en bedrijfsgebouwen

  • Behoefte aan advies op maat voor jouw gevel?

    Laat je nummer achter en we bellen je op om een afspraak voor een adviesgesprek te maken!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Voegwerk

Bij renovatie van een gevel is het voegwerk de laatste stap. Bij Veldhuizen Gevelrenovatie wordt dit beeldbepalende stuk vakwerk verzorgd door een team van ervaren voegers. Veldhuizen Gevelrenovatie kan u alles vertellen over de verschillende soorten voegen en het karakter ervan. We garanderen een hoge kwaliteit voegwerk tegen een reële prijs.

Platvol, Glad, Knip- Of Snijvoeg

Het team van Veldhuizen past alle soorten voegen toe: onder andere de platvolle, de gladde, de kam- of borstelvoeg. Maar ook de meer ambachtelijke knip- en snijvoeg. Deze klassieke typen voegwerk worden vaak toegepast bij monumentale gebouwen. Maar ook in nieuwbouw worden ze gebruikt.

Proefstuk

Voordat we met het voegen beginnen zetten we altijd eerst een of meer proefstukjes op, indien gewenst. Zo kunt u, met uw eigen metselwerk als achtergrond, een weloverwogen besluit nemen, zowel over de soort voeg als over de kleur.

Geen Witte Uitslag!

Veldhuizen Gevelrenovatie levert kwaliteit. Daarom voegen wij standaard in herfst en winter Calcium Guard toe aan de voegspecie. Dit middel voorkomt witte uitslag op de gevel, die vaak ontstaat in natte periodes. Zo bent u altijd verzekerd van een mooi resultaat.

 

Onze klanten aan het woord

 
  • Behoefte aan advies op maat voor jouw gevel?

    Laat je nummer achter en we bellen je op om een afspraak voor een adviesgesprek te maken!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veelgestelde vragen:

Wat is voegwerk?

Voegwerk is het vullen van de ruimtes tussen bakstenen of andere bouwelementen met een speciaal mengsel, waardoor een stevige en waterdichte constructie ontstaat.

Waarom is goed voegwerk belangrijk?

Goed voegwerk zorgt voor een sterke en duurzame constructie, beschermt tegen vocht en isolatieproblemen en geeft een gebouw een mooie uitstraling.

Hoe kan ik beschadigd of versleten voegwerk herkennen?

Beschadigd of versleten voegwerk kan te herkennen zijn aan losse stukken, scheuren, verkleuringen of afbrokkelend cement. Het is belangrijk om dit tijdig te laten repareren om verdere schade te voorkomen.

Welke soorten voegen zijn er?

Er zijn verschillende soorten voegen, zoals platvolle voegen, verdiepte voegen, schaduwvoegen en knipvoegen. De keuze hangt af van de gewenste esthetiek en functionaliteit.