Voegwerk

Specialist in gevelrenovatie

Voegwerk

Bij renovatie van een gevel is het voegwerk de laatste stap. Bij Veldhuizen Gevelrenovatie wordt dit beeldbepalende stuk vakwerk verzorgd door een team van ervaren voegers. Veldhuizen Gevelrenovatie kan u alles vertellen over de verschillende soorten voegen en het karakter ervan. We garanderen een hoge kwaliteit voegwerk tegen een reële prijs.

Platvol, Glad, Knip- Of Snijvoeg

Het team van Veldhuizen past alle soorten voegen toe: onder andere de platvolle, de gladde, de kam- of borstelvoeg. Maar ook de meer ambachtelijke knip- en snijvoeg. Deze klassieke typen voegwerk worden vaak toegepast bij monumentale gebouwen. Maar ook in nieuwbouw worden ze gebruikt.

Proefstuk

Voordat we met het voegen beginnen zetten we altijd eerst een of meer proefstukjes op, indien gewenst. Zo kunt u, met uw eigen metselwerk als achtergrond, een weloverwogen besluit nemen, zowel over de soort voeg als over de kleur.

Geen Witte Uitslag!

Veldhuizen Gevelrenovatie levert kwaliteit. Daarom voegen wij standaard in herfst en winter Calcium Guard toe aan de voegspecie. Dit middel voorkomt witte uitslag op de gevel, die vaak ontstaat in natte periodes. Zo bent u altijd verzekerd van een mooi resultaat.

  • Behoefte aan advies op maat voor jouw gevel?

    Laat je nummer achter en we bellen je op om een afspraak voor een adviesgesprek te maken!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.