Gevelrenovatie Almere

Specialist in gevelrenovatie

Gevelrenovatie in Almere

Ben je op zoek naar een bedrijf dat de gevelrenovatie van je woning of bedrijfspand in Almere kan verzorgen? Neem dan vandaag nog contact op met Veldhuizen Gevelrenovatie. Wij zijn al meer dan 10 jaar gespecialiseerd in het renoveren van gevels en alle andere werkzaamheden daar omheen. Als je gevel scheuren bevat, beklad is met graffiti of anderszins beschadigd is geraakt, is het belangrijk dit snel te laten renoveren. Een beschadigde gevel wordt er namelijk niet beter op. Ook is de gevel belangrijk voor de uitstraling van je woning of pand.

Veldhuizen Gevelrenovatie kan je gevel renoveren door middel van werkzaamheden als gevelstralen, voegen of impregneren. Wij leveren vakmanschap tegen eerlijke prijzen. Neem contact op voor een offerte op maat.

Vakkundige gevelrenovatie van panden in Almere

 • Vakmanschap van de bovenste plank;
 • 12 jaar ervaring op het gebied van gevelrenovatie;
 • Kwaliteit dienstverlening;
 • Korte lijntjes en uitstekende bereikbaarheid;
 • Meest moderne gereedschappen;
 • Lage kosten voor kwalitatief werk.

Is de gevel van jouw pand in Almere aan renovatie toe? Neem dan direct contact op voor een vrijblijvende offerte. Dit doe je door een WhatsApp bericht te sturen, te bellen naar 033 – 2340 300 of door een e-mail te sturen naar info@vg.nl.

Professionele gevelrenovatie in Almere

Als de gevel beschadigd is, dan is het van groot belang dat de gevel zo snel mogelijk gerenoveerd wordt. Dit bijvoorbeeld als er scheuren in zitten, of de gevel beklad is. De renovatie is gewenst om verdere schade te voorkomen.

Wij maken gebruik van de meest hoogstaande gereedschappen en apparatuur. Op deze manier leveren wij de beste kwaliteit. Daarnaast zorgen we ook voor een aantrekkelijke prijs. Verder zorgen wij ook voor de veiligheid tijdens het werk. De veiligheid van onze medewerkers en de gebruikers van het gebouw staat bij ons voorop.

 • Behoefte aan advies op maat voor jouw gevel?

  Laat je nummer achter en we bellen je op om een afspraak voor een adviesgesprek te maken!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze diensten bij gevelrenovatie

Je kunt uiteraard bij ons terecht voor gevelrenovatie in Almere. Naast gevelrenovatie bieden wij nog meer diensten aan op het gebied van gevels:

Wil je meer informatie over een van deze diensten? Dan kun je direct contact met ons opnemen voor tips, informatie en mogelijke prijzen.

Gevelstralen

Gevelstralen zorgt ervoor dat je gevel er weer als nieuw uit gaat zien. We maken daarbij gebruik van een geavanceerde straalunit, die het vuil of verf waar de gevel mee bevuild is weg spuit. Deze spuit heeft een lage druk en beschadigt de gevel niet.

Voegwerk / metselwerk

Het voegwerk is hetgeen wat bepalend is voor het beeld van je gevel. Wij werken met een team van ervaren voegers die allerlei vormen voegwerk kunnen toepassen. Deze vorm kun je zelf kiezen, zodat je invloed behoudt op de uitstraling van je gevel. We zetten vooraf altijd wat proefstukjes op, zodat je makkelijk je keuze kunt maken.

Impregneren

Als het renoveren van je gevel in Almere klaar is, rest er nog één taak om de klus af te ronden: impregneren. Dit zorgt ervoor dat de gevel vuil en vocht gaat afstoten en langer mooi blijft. Ook blijft de gevel beter droog en wordt de isolerende werking zo verbetert.

Ons werkgebied

Naast dat wij actief zijn in Almere, kun je ons ook benaderen voor gevelrenovatie in Arnhem, Amsterdam, Utrecht, Hilversum of Amersfoort. Woon je in een andere stad in Nederland? Neem contact met ons op en wij kijken samen met jou naar de mogelijkheden.

Neem direct contact met ons op

Het is van belang dat een beschadigde gevel zo snel mogelijk gerenoveerd wordt. Neem dus vandaag nog contact met ons op. Wij zullen je dan voorzien van een vrijblijvende offerte. Heb je nog vragen vooraf? Ook dan kun je contact opnemen.

Je neemt contact met ons op door te bellen naar 033 – 2340 300 of door te e-mailen naar info@vg.nl. Je kunt ook een WhatsApp bericht sturen.

Waarom een gevelrenovatie in Almere laten uitvoeren?

De gevel heeft het zwaar te verduren: door de jaren heen gaat de conditie van de gevel achteruit. Er kunnen scheuren of vochtplekken ontstaan en daardoor beschadigingen aan de gevel. Ook kan een gevel beklad raken door graffiti. Een beschadigde gevel is niet bevorderlijk voor de uitstraling van je woning. Laat daarom de gevelrenovatie in Almere uitvoeren door een specialist als Veldhuizen Gevelrenovatie.

Heb je scheuren in je gevel ontdekt of hebben vandalen graffiti gespoten op de buitenmuur van je bedrijfspand in Almere? Neem dan direct contact met ons op, en vraag een offerte aan.

Welke diensten leveren we nog meer in Utrecht?

Veldhuizen Gevelrenovatie is specialist in gevelrenovatie. We bieden het totaalpakket aan: gevelrenovatie, gevelimpregnatie, gevelstralen en voegwerk. Daarnaast verzorgen we alle bijkomende werkzaamheden. Van het vernieuwen van een schoorsteen, inmetselen van lateien, het vervangen van ankers tot het aanbrengen van lood en het steigerwerk in eigen beheer.

Op onze website vind je meer informatie over de diensten die we leveren in Almere. Geïnteresseerd in een van onze diensten? Neem dan contact met ons op, of laat je telefoonnummer achter. Dan bellen we je op om een afspraak te maken voor een adviesgesprek.

Wat zijn de voor- én nadelen van gevelimpregnatie in Almere?

Met gevelimpregnatie zorg je ervoor dat de buitenmuur jarenlang bestand blijft tegen weersinvloeden en vervuiling als mossen en algen. De voordelen van de gevel impregneren in Almere op een rij:

 • De gevel wordt ongevoelig voor vuil, mos en algen;
 • Oplossing voor vochtbestrijding: de gevel blijft droger;
 • De gevel isoleert beter;
 • Bekladding met verf of graffiti is makkelijker te verwijderen;
 • Eerst goed drogen, dan impregneren.

Er kleven ook een paar nadelen aan gevelimpregnatie in Almere. Voordat een gevel geïmpregneerd kan worden dient deze in goede staat te verkeren. Daarnaast zorgt het impregneren van een gevel ervoor dat deze zijn ventilerende werking verliest. Ook worden andere gevelwerkzaamheden (zoals verven) erdoor bemoeilijkt. Tot slot is de klus iets dat eens in de zoveel tijd herhaald dient te worden, omdat de impregnatie anders zijn werking verliest.

Kan ik jullie het hele jaar door inschakelen voor gevelrenovaties?

Ja en nee, je kan ons bedrijf het hele jaar door inschakelen voor gevelrenovaties, behalve tijdens vorstperiodes.