Gevelrenovatie in Almere

Specialist in Gevelrenovatie

Ben je op zoek naar een bedrijf dat de gevelrenovatie van je woning of bedrijfspand in Almere kan verzorgen? Neem dan vandaag nog contact op met Veldhuizen Gevelrenovatie. Wij zijn al meer dan 10 jaar gespecialiseerd in het renoveren van gevels en alle andere werkzaamheden daar omheen. Als je gevel scheuren bevat, beklad is met graffiti of anderszins beschadigd is geraakt, is het belangrijk dit snel te laten renoveren. Een beschadigde gevel wordt er namelijk niet beter op. Ook is de gevel belangrijk voor de uitstraling van je woning of pand.

Veldhuizen Gevelrenovatie kan je gevel renoveren door middel van werkzaamheden als gevelstralen, voegen of impregneren. Wij leveren vakmanschap tegen eerlijke prijzen. Neem contact op voor een offerte op maat.

Vakkundige gevelrenovatie van panden in Almere

 • Vakmanschap van de bovenste plank;
 • 12 jaar ervaring op het gebied van gevelrenovatie;
 • Kwaliteit dienstverlening;
 • Korte lijntjes en uitstekende bereikbaarheid;
 • Meest moderne gereedschappen;
 • Lage kosten voor kwalitatief werk.

Is de gevel van jouw pand in Almere aan renovatie toe? Neem dan direct contact op voor een vrijblijvende offerte. Dit doe je door een WhatsApp bericht te sturen, te bellen naar 033 – 2340 300 of door een e-mail te sturen naar info@vg.nl.

Professionele gevelrenovatie in Almere

Als de gevel beschadigd is, dan is het van groot belang dat de gevel zo snel mogelijk gerenoveerd wordt. Dit bijvoorbeeld als er scheuren in zitten, of de gevel beklad is. De renovatie is gewenst om verdere schade te voorkomen.

Wij maken gebruik van de meest hoogstaande gereedschappen en apparatuur. Op deze manier leveren wij de beste kwaliteit. Daarnaast zorgen we ook voor een aantrekkelijke prijs. Verder zorgen wij ook voor de veiligheid tijdens het werk. De veiligheid van onze medewerkers en de gebruikers van het gebouw staat bij ons voorop.

Contact aanvragen

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • Behoefte aan advies op maat voor jouw gevel?

  Laat je nummer achter en we bellen je op om een afspraak voor een adviesgesprek te maken!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze diensten bij gevelrenovatie

Je kunt uiteraard bij ons terecht voor gevelrenovatie in Almere. Naast gevelrenovatie bieden wij nog meer diensten aan op het gebied van gevels:

Wil je meer informatie over een van deze diensten? Dan kun je direct contact met ons opnemen voor tips, informatie en mogelijke prijzen.

Gevelstralen

Gevelstralen zorgt ervoor dat je gevel er weer als nieuw uit gaat zien. We maken daarbij gebruik van een geavanceerde straalunit, die het vuil of verf waar de gevel mee bevuild is weg spuit. Deze spuit heeft een lage druk en beschadigt de gevel niet.

Voegwerk / metselwerk

Het voegwerk is hetgeen wat bepalend is voor het beeld van je gevel. Wij werken met een team van ervaren voegers die allerlei vormen voegwerk kunnen toepassen. Deze vorm kun je zelf kiezen, zodat je invloed behoudt op de uitstraling van je gevel. We zetten vooraf altijd wat proefstukjes op, zodat je makkelijk je keuze kunt maken.

Impregneren

Als het renoveren van je gevel in Almere klaar is, rest er nog één taak om de klus af te ronden: impregneren. Dit zorgt ervoor dat de gevel vuil en vocht gaat afstoten en langer mooi blijft. Ook blijft de gevel beter droog en wordt de isolerende werking zo verbetert.

Ons werkgebied

Naast dat wij actief zijn in Almere, kun je ons ook benaderen voor gevelrenovatie in Arnhem, Amsterdam, Utrecht, Hilversum of Amersfoort. Woon je in een andere stad in Nederland? Neem contact met ons op en wij kijken samen met jou naar de mogelijkheden.

Neem direct contact met ons op

Het is van belang dat een beschadigde gevel zo snel mogelijk gerenoveerd wordt. Neem dus vandaag nog contact met ons op. Wij zullen je dan voorzien van een vrijblijvende offerte. Heb je nog vragen vooraf? Ook dan kun je contact opnemen.

Je neemt contact met ons op door te bellen naar 033 – 2340 300 of door te e-mailen naar info@vg.nl. Je kunt ook een WhatsApp bericht sturen.

Wat is gevelrenovatie in Almere?

Bij een gevelrenovatie wordt de gevel van uw pand of woning in Almere gerenoveerd. Dit is belangrijk om uw gevel goed te onderhouden. Bij schade of graffiti zal daarbij ook het aanzicht van uw gevel verbeterd worden.

Welke opties biedt Veldhuizen Gevelrenovatie in Almere?

Veldhuizen Gevelrenovatie is dé specialist in regio Almere op het gebied van gevelrenovaties. Wij bieden zowel gevelreiniging als gevelstralen en gevelimpregnatie aan. Dit betekent dat we een fullservice partij zijn op het gebied van gevelrenovatie en alle diensten onder één dak hebben.

Regelen jullie ook het steigerwerk?

Met Veldhuizen Gevelrenovatie hoeft u zich geen zorgen te maken over het steigerwerk. Dit nemen wij namelijk voor onze rekening. Wij hebben specialisten in dienst die het steigerwerk vakkundig monteren, onderhouden en demonteren. Het steigerwerk wordt vervolgens altijd door een toezichthouder gecontroleerd.

Waar bestaat de prijsopbouw van een gevelrenovatie in Almere uit?

De opbouw van de totale kosten van een gevelrenovatie in Almere bestaat voornamelijk uit arbeidsloon, materiaalkosten en voorrijkosten. De precieze kosten verschillen per project en hangen onder meer af van de omvang van het pand. Neem gerust contact op voor een vrijblijvende offerte.