Gevelrenovatie Arnhem

Veldhuizen Gevelrenovatie B.V. renoveert gemetselde gevels van woningen en bedrijfsgebouwen

 • Behoefte aan advies op maat voor jouw gevel?

  Laat je nummer achter en we bellen je op om een afspraak voor een adviesgesprek te maken!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gevelrenovatie in Arnhem en omstreken

Op zoek naar een bedrijf voor gevelrenovatie in Arnhem en omstreken? Wij zijn Veldhuizen Gevelrenovatie en bieden een totaalpakket aan. Het kan zijn dat uw gevel aan het scheuren of dat de gevel beklad is. Wij zorgen er in dat geval voor dat de gevel wordt beschermd en er weer als nieuw uitziet. Dit doen wij door middel van voegwerk, gevelstralen, gevelimpregnatie en gevelreiniging in Arnhem. Schakel ons in!

Gevelrenovatie in Arnhem: ruim 12 jaar vakmanschap

 • Vakmanschap
 • 12 jaar ervaring
 • Kwaliteit en bereikbaarheid
 • Korte lijnen
 • Meest moderne gereedschappen
 • Goede prijzen voor kwalitatief werk

Is de gevel van uw woning of bedrijfspand aan renovatie toe? Laat dit vakkundig doen door ons. We zijn bereikbaar via 033 – 2340 300 of via info@vg.nl. U kunt ook een vrijblijvende offerte voor een overzicht van de kosten aanvragen via onze website. Naast Arnhem zijn wij ook werkzaam in Utrecht, Hilversum, Almere, Amersfoort en Amsterdam.

gevelrenovatie arnhem

Waarom is tijdige gevelrenovatie van belang?

Het is van belang om een gevel zo snel mogelijk te renoveren mocht deze scheuren vertonen of beklad zijn met graffiti. Op deze manier wordt structurele integriteit en schade aan de gevel voorkomen. Wij maken bij gevelrenovatie in Arnhem altijd gebruik van de meest hoogstaande gereedschappen en apparatuur om de esthetische waarde van uw gevel te herstellen. Regelmatige renovatie in Arnhem draagt ook bij aan het behoud van de isolatiewaarde, wat bijdraagt aan energiebesparing en een verbetering van het comfort.

“Wij zijn al 12 jaar gespecialiseerd in gevelrenovatie”

Onze diensten

Bij Veldhuizen Gevelrenovatie bieden we verschillende diensten aan, variërend van gevelrenovatie en gevelstralen tot metsel- en voegwerk en gevelimpregnatie.

Gevelstralen

In het geval van een vieze of bekladde gevel, kunnen wij dit oplossen door middel van gevelstralen. Hiervoor gebruiken wij een geavanceerde straalunit. De vervuilde of bekladde gevel wordt weer als nieuw. Het vuil wordt met deze unit onder relatief lage druk verwijderd. Deze effectieve methode is volledig milieuvriendelijk. Bovendien zorgt ons ervaren team er altijd voor dat de onderliggende structuur van de gevel niet beschadigd raakt tijdens de gevelreiniging in Arnhem.

Metsel- en voegwerk

Bij gevelrenovatie in Arnhem komt ook altijd voegwerk kijken en in sommige gevallen metselwerk. Wij kunnen verschillende soorten voegen toepassen. Voordat we aan deze klus beginnen, brengen we indien gewenst proefstukjes aan. U kunt dan zelf beslissen welke soort voeg uw voorkeur heeft. Dankzij ons gebruik van enkel hoogwaardige en duurzame materialen kunt u altijd rekenen op een optimaal resultaat. Ook adviseren wij u graag over onderhoud en de bescherming van uw gevelbekleding in Arnhem.

Gevelimpregnatie

Aan het eind van de gevelrenovatie wordt de gevel geïmpregneerd. Gevelimpregnatie houdt in dat de gevel van een gebouw wordt beschermd tegen vocht- en weersinvloeden. Hoe het proces van gevelimpregnatie eruit ziet? Een vocht- en vuilafstotend impregneermiddel wordt met een spuit, roller of kwast aangebracht op een schone en gerepareerde gevel. Vervolgens trekt het middel in de poriën van de gevel en vormt het een beschermde laag.

Onze klanten aan het woord

 
 • Behoefte aan advies op maat voor jouw gevel?

  Laat je nummer achter en we bellen je op om een afspraak voor een adviesgesprek te maken!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Steigerwerk in eigen beheer

Bij werkzaamheden aan uw gevel kan het voorkomen dat steigerwerk nodig is. Bij Veldhuizen Gevelrenovatie hebben we ons steigerwerk in eigen beheer. Op het gebied van advies en transport tot aan de (de)montage en het onderhoud ontzorgen we u compleet. Op basis van het project maken we een steigerplan waarin de steigers worden uitgetekend en berekend, zodat we precies weten welke onderdelen we nodig hebben en hoe we een veilige en efficiënte werkplek kunnen waarborgen voor ons team.

Vraag nu een offerte aan

Schakel ons direct in voor gevelreiniging en gevelrenovatie in Arnhem en vraag een vrijblijvende offerte aan. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Ook in het geval u meer informatie wilt ontvangen, bent u bij ons aan het juiste adres. Neem contact op door gebruik te maken van het contactformulier, stuur een e-mail of bel gerust naar 033 – 2340 300. Het is ook mogelijk om een WhatsApp-bericht te sturen.

Wat is gevelrenovatie in Arnhem?

Bij een gevelrenovatie wordt de gevel van uw woning of pand in Arnhem grondig gerenoveerd. Een beschadigde of vieze gevel maakt uw pand er namelijk niet mooier op. Graffiti, schade wegens weersomstandigheden of andere schade tasten het aanzicht van uw pand aan. Wanneer u dit niet verhelpt, kan de schade tevens verergeren. Na een gevelrenovatie is uw gevel weer als nieuw.

Welke opties biedt Veldhuizen Gevelrenovatie in Arnhem?

Veldhuizen Gevelrenovatie is dé specialist in regio Arnhem als het om gevelrenovaties gaat. Wij hebben alle diensten onder één dak. Zo bieden we onder meer gevelstralen, gevelimpregnatie en gevelreiniging aan. Uiteraard maken we hierbij gebruik van hoogwaardige materialen en gereedschappen, om het beste resultaat te kunnen neerzetten.

Wie regelt het steigerwerk?

Steigerwerk is nodig om uw gevel goed te kunnen renoveren. Bij gevelrenovatie in Arnhem verzorgen wij zelf het steigerwerk. Dat is dus inclusief de montage, het onderhoud en de demontage na afloop. Voordat het project begint komen we altijd met een steigerplan, waarin de beoogde opstelling staat vastgelegd. Na het opstellen wordt het steigerwerk altijd gecontroleerd en goedgekeurd door een toezichthouder.

Hoeveel kost gevelrenovatie in Arnhem?

De kosten van een gevelrenovatie in Arnhem verschillen per project. De omvang van het pand en de hoeveelheid werkzaamheden is hier bepalend. Vraag gerust om een vrijblijvende offerte door contact met ons op te nemen. Dan weet u precies waar u aan toe bent.