Gevelrenovatie Rotterdam

Specialist in Gevelrenovatie

Op zoek naar een specialist die de gevelrenovatie in Rotterdam voor u kan uitvoeren, omdat u de gevel van uw woning of bedrijfspand weer wilt laten stralen? Maak dan kennis met Veldhuizen Gevelrenovatie. Een gevel die scheuren heeft, met graffiti beklad is of anderszins verouderd of vervuild is, zorgt natuurlijk niet voor een mooi aanzicht. Schade aan de gevel kan op den duur zelfs voor ergere problemen zorgen. Om de gevels goed te renoveren trekken wij alles uit de kast. Onze werkzaamheden bestaan onder meer uit gevelstralen, gevelimpregnatie en gevelreiniging in Rotterdam. Ook het steigerwerk nemen we voor onze rekening.

Al ruim 10 jaar renoveren wij gevels door het hele land, zodat uw gevel er weer als nieuw uitziet. Benieuwd naar onze werkzaamheden en tarieven? Neem gerust vrijblijvend contact op voor meer informatie en ontvang een offerte op maat.

Waarom bedrijven en particulieren kiezen voor gevelrenovatie in Rotterdam

De gevel is een belangrijk onderdeel van elk gebouw, of dit nu een kantoor of woning is. Met name in een wereldstad als Rotterdam is uitstraling cruciaal. Een gevel dient namelijk als de eerste indruk, waardoor het esthetische aspect van groot belang is om het gebouw te laten uitblinken. Daarnaast fungeert de gevel ook als bescherming tegen de elementen. Hier kunt u denken aan regen, wind en schommelingen in de temperatuur. Verder draagt het bij om de energie-efficiëntie, privacy, isolatie en duurzaamheid van het gebouw te behouden.

Is uw kantoorpand, museum of huurproject toe aan gevelrenovatie in Rotterdam? Bij Veldhuizen Gevelrenovatie geniet u altijd van de volgende voordelen:

 • Vakmanschap van de bovenste plank
 • 12 jaar ervaring op het gebied van gevelrenovatie in Rotterdam
 • Kwaliteit dienstverlening
 • Korte lijntjes en uitstekende bereikbaarheid
 • Meest moderne gereedschappen
 • Lage kosten voor kwalitatief werk

Let op dat u rekening houdt met de regels van het Bouwbesluit en de Monumentenwet alvorens u een gevelrenovatie in Rotterdam laat uitvoeren.

Contact aanvragen

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • Behoefte aan advies op maat voor jouw gevel?

  Laat je nummer achter en we bellen je op om een afspraak voor een adviesgesprek te maken!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat houdt gevelrenovatie in?

Het proces waarbij de buitenkant van een gebouw volledig wordt opgeknapt, heet gevelrenovatie. Het kan hier gaan om opknappen, herstellen of moderniseren. De redenen om een gevel te renoveren zijn uiteenlopend. Enkele voorbeelden hiervan zijn esthetische verbeteringen, structurele reparaties of het verhelpen van vochtproblemen. We gaan de belangrijkste aspecten van gevelrenovatie in Rotterdam een voor een langs:

 • Reiniging: gevelrenovatie begint in de meeste gevallen met het grondig reinigen van de gevel om vuil, stof, schimmels en andere verontreinigingen te verwijderen. Dit wordt onder andere gedaan met technieken zoals hogedrukreiniging of zandstralen, afhankelijk van het type gevelmateriaal
 • Herstel en reparatie: beschadigingen aan de gevel, zoals corrosie, scheuren, barsten of losse stenen hebben herstelwerkzaamheden nodig. Beschadigde delen worden verwijderd, zodat ze vervangen kunnen worden met vervangend materiaal. Dit omvat ook voeg- en metselwerk
 • Isolatie: spouwmuurisolatie wordt vaak via de buitenzijde van de gevel aangebracht om de energie-efficiëntie van het gebouw aanzienlijk te verbeteren
 • Esthetische verbeteringen: om de esthetiek naar een hoger niveau te tillen, kunt u ervoor kiezen om de gevelrenovatie in Rotterdam te laten focussen op het schilderen van de gevel of nieuwe bekleding om het gebouw een moderne uitstraling te geven
 • Veiligheid en duurzaamheid: er moet ook rekening worden gehouden met de veiligheid en duurzaamheid van de constructie
 • Waterdichtheid: tot slot is het verbeteren van de waterdichtheid essentieel om eventuele vochtproblemen en schade te voorkomen. Dit doen we door waterdichte coatings, membranen of andere afdichtingsoplossingen aan te brengen

Gevelstralen in Rotterdam

Als onderdeel van een gevelrenovatie in Rotterdam kan het nodig zijn dat we onze gevelstralen dienst inzetten. Hierdoor ziet uw gevel er weer als nieuw uit. Bij het gevelstralen maken we gebruik van een geavanceerde straalunit, waarmee vuil en verf van de gevel kunnen worden afgespoten. Dankzij de lage druk van deze spuit wordt de gevel er niet mee beschadigd.

Voegwerk en metselwerk

Van groot belang voor de uitstraling van uw gevel is het voegwerk. Daarom hebben wij ook ervaren voegers in ons team, die allerlei vormen van voegwerk kunnen toepassen om de gevel in Rotterdam op en top te kunnen renoveren. De manier van voegen kunt u zelf bepalen, waardoor u invloed behoudt over het aanzicht van de gevel. Vooraf zetten wij altijd wat proefstukken op, om u te helpen bij het maken van uw keuze.

Gevelimpregnatie in Rotterdam

De gevelrenovatie in Rotterdam wordt afgerond met het impregneren. Daarbij zorgen we er bij gevelimpregnatie voor dat u gevel vuil en vocht gaat afstoten en daardoor langer mooi blijft. Ook blijft de gevel beter droog, wat voor een betere isolerende werking en aanzienlijk meer duurzaamheid zorgt. Heeft u interesse in deze dienst? Neem dan gerust contact op.

Vraag een offerte op maat aan

Is de gevel van uw woning of kantoorpand echt aan een gevelrenovatie in Rotterdam toe? Neem dan direct contact op met Veldhuizen Gevelrenovatie. Wij leggen u graag uit wat we voor u kunnen betekenen en aan welke kosten u zult moeten denken. Neem telefonisch contact op via 033 – 234 0300, stuur ons een e-mail via info@vg.nl , of maak gebruik van het contactformulier op onze website.

Naast Rotterdam is Veldhuizen Gevelrenovatie ook actief in andere steden in Nederland, waaronder Arnhem, Amsterdam, Utrecht, Hilversum en Amersfoort.

Wat is gevelrenovatie?

Gevelrenovatie is het herstellen, opknappen en vernieuwen van de buitenkant van een gebouw.

Waarom is gevelrenovatie belangrijk?

Gevelrenovatie is belangrijk omdat het de esthetiek, functionaliteit en waarde van een gebouw kan verbeteren.

Wat zijn veelvoorkomende redenen voor gevelrenovatie in Rotterdam?

Veelvoorkomende redenen voor gevelrenovatie in Rotterdam zijn verouderde gevels, schade door weersinvloeden of vervuiling, en het verbeteren van energie-efficiëntie.

Welke technieken worden gebruikt bij gevelrenovatie in Rotterdam?

Technieken die worden gebruikt bij gevelrenovatie in Rotterdam zijn onder andere reiniging, voegwerkherstel, impregneren en schilderen.