Gevelrenovatie Rotterdam

Specialist in Gevelrenovatie

Gevelrenovatie in Rotterdam

Wil je de gevel van je woning of bedrijfspand in Rotterdam laten renoveren door een gevelrenovatie specialist? Maak kennis met Veldhuizen Gevelrenovatie. Al ruim 10 jaar renoveren wij gevels door het hele land. Je gevel ziet er weer als nieuw uit nadat wij er klaar mee zijn.

Een gevel die scheuren heeft, met graffiti beklad is of anderszins verouderd of vervuild is, zorgt natuurlijk niet voor een mooi aanzicht. Schade aan je gevel kan op den duur zelfs voor ergere problemen zorgen.

Om gevels goed te renoveren trekken wij alles uit de kast. Onze werkzaamheden bestaan onder meer uit gevelstralen, gevelimpregnatie en gevelreiniging. Ook het steigerwerk nemen we zelf voor onze rekening.

Benieuwd naar onze werkzaamheden en tarieven? Neem gerust vrijblijvend contact op voor meer informatie en ontvang een offerte op maat.

Waarom mensen en bedrijven in omgeving Rotterdam Veldhuizen Gevelrenovatie inschakelen

 • Vakmanschap van de bovenste plank;
 • 12 jaar ervaring op het gebied van gevelrenovatie in Rotterdam;
 • Kwaliteit dienstverlening;
 • Korte lijntjes en uitstekende bereikbaarheid;
 • Meest moderne gereedschappen;
 • Lage kosten voor kwalitatief werk.

Contact aanvragen

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • Behoefte aan advies op maat voor jouw gevel?

  Laat je nummer achter en we bellen je op om een afspraak voor een adviesgesprek te maken!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gevelstralen in Rotterdam

Als onderdeel van een gevelrenovatie in Rotterdam kan het nodig zijn dat we onze gevelstralen dienst inzetten. Hierdoor ziet je gevel er weer als nieuw uit. Bij het gevelstralen maken we gebruik van een geavanceerde straalunit, waarmee vuil en verf van de gevel kunnen worden afgespoten. Dankzij de lage druk van deze spuit wordt je gevel er niet mee beschadigd.

Voegwerk en metselwerk

Van groot belang voor de uitstraling van je gevel is het voegwerk. Daarom hebben wij ook ervaren voegers in ons team, die allerlei vormen van voegwerk kunnen toepassen om je gevel in Rotterdam op en top te kunnen renoveren. De manier van voegen kun je zelf bepalen, waardoor je invloed behoud over het aanzicht van je gevel. Vooraf zetten wij altijd wat proefstukken op, om je te helpen bij het maken van je keuze.

Gevelimpregnatie in Rotterdam

De gevelrenovatie in Rotterdam wordt afgerond met het impregneren. Daarbij zorgen we ervoor dat je gevel vuil en vocht gaat afstoten en daardoor langer mooi blijft. Ook blijft je gevel beter droog, wat voor een betere isolerende werking zorgt.

Vraag een offerte op maat aan

Is de gevel van je woning of pand echt aan een gevelrenovatie toe? Neem dan direct contact op met Veldhuizen Gevelrenovatie. Wij leggen je graag uit wat we voor je kunnen betekenen en aan welke kosten je zal moeten denken. Neem telefonisch contact op via 033 – 234 0300, stuur ons een e-mail via info@vg.nl , of maak gebruik van het contactformulier op onze website.

Naast Rotterdam is Veldhuizen Gevelrenovatie ook actief in andere steden in Nederland, waaronder Arnhem, Amsterdam, Utrecht, Hilversum en Amersfoort.

Wat is gevelrenovatie?

Gevelrenovatie is het herstellen, opknappen en vernieuwen van de buitenkant van een gebouw.

Waarom is gevelrenovatie belangrijk?

Gevelrenovatie is belangrijk omdat het de esthetiek, functionaliteit en waarde van een gebouw kan verbeteren.

Wat zijn veelvoorkomende redenen voor gevelrenovatie in Rotterdam?

Veelvoorkomende redenen voor gevelrenovatie in Rotterdam zijn verouderde gevels, schade door weersinvloeden of vervuiling, en het verbeteren van energie-efficiëntie.

Welke technieken worden gebruikt bij gevelrenovatie in Rotterdam?

Technieken die worden gebruikt bij gevelrenovatie in Rotterdam zijn onder andere reiniging, voegwerkherstel, impregneren en schilderen.