Specialist In Gevelrenovatie

Veldhuizen Gevelrenovatie B.V. renoveert gemetselde gevels van woningen en bedrijfsgebouwen

 • Behoefte aan advies op maat voor jouw gevel?

  Laat je nummer achter en we bellen je op om een afspraak voor een adviesgesprek te maken!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gevelrenovatie in Lelystad en omstreken

Zoek je naar een bedrijf dat gevelrenovatie uitvoert in Lelystad of omgeving? Maak dan kennis met gevelspecialist Veldhuizen Gevelrenovatie. Al meer dan 10 jaar renoveren we gevels en voeren we andere werkzaamheden rondom een gevel uit. We reinigen de gevel door te gevelstralen of impregneren. Daarnaast verrichten we kwalitatief voegwerk. Wij leveren vakmanschap tegen eerlijke prijzen.

Goede gevelrenovatie in Lelystad

 • Vakmanschap van de bovenste plank;
 • 12 jaar ervaring op het gebied van gevelrenovatie;
 • Kwaliteit dienstverlening;
 • Korte lijntjes en uitstekende bereikbaarheid;
 • Meest moderne gereedschappen;
 • Lage kosten voor kwalitatief werk.

Is de gevel van jouw pand of woning in Lelystad aan een vakkundige renovatie toe? Schakel dan de gevelspecialist in, wij verzorgen de gevelrenovatie in regio Lelystad. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan door contact met ons op te nemen.

Je gevel renoveren in Lelystad

Als je gevel in Lelystad beschadigd is, dan is het van groot belang dat de gevel zo snel mogelijk gerenoveerd wordt. Dit om verdere schade te voorkomen. Hoe kan een gevel beschadigd raken? De gevel kan beklad worden met graffiti, dit gebeurt helaas soms bij bedrijfspanden.

Of de gevel kan door achterstallig onderhoud het begeven. Er kunnen in de loop der jaren scheuren of vochtplekken ontstaan. Je gevel renoveren in Lelystad is dan de enige juiste optie. Als u ons bedrijf inschakelt, zorgen wij ervoor dat de gevelrenovatie in Lelystad vakkundig wordt uitgevoerd. Wij maken bijvoorbeeld gebruik van de meest hoogstaande gereedschappen.

 • Behoefte aan advies op maat voor jouw gevel?

  Laat je nummer achter en we bellen je op om een afspraak voor een adviesgesprek te maken!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gevelrenovatie in midden-Nederland

Als gevelspecialist zijn wij voornamelijk werkzaam in midden-Nederland. Naast Lelystad kun je ons ook benaderen voor gevelrenovatie als je woont of iemand kent in de volgende steden: Almere, Arnhem, Amersfoort, Utrecht, Amsterdam en Hilversum. Ook in andere kleine plaatsen in midden-Nederland zijn wij actief. We komen graag bij je langs voor gevelreiniging.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Dus heb je gevelrenovatie in Lelystad nodig? Neem dan direct contact met ons op. Je kunt ons bereiken op de volgende manieren: bel naar 033- 2340 300, mailen of ons contactformulier invullen. Wij zullen dan direct actie ondernemen. Ook mag je gelijk een vrijblijvende offerte aanvragen.