Gevelrenovatie Nijkerk

Specialist in Gevelrenovatie

Gevelrenovatie in Nijkerk

Wil je de gevel van je woning of bedrijfspand in Nijkerk laten renoveren door een gevelrenovatie specialist? Maak kennis met Veldhuizen Gevelrenovatie. Al ruim 20 jaar renoveren wij gevels door het hele land. Je gevel ziet er weer als nieuw uit nadat wij er klaar mee zijn.

Een gevel die scheuren heeft, met graffiti beklad is of anderszins verouderd of vervuild is, zorgt natuurlijk niet voor een mooi aanzicht. Schade aan je gevel kan op den duur zelfs voor ergere problemen zorgen.

Om gevels goed te renoveren trekken wij alles uit de kast. Onze werkzaamheden bestaan onder meer uit gevelstralen, gevelimpregnatie en gevelreiniging. Ook het steigerwerk nemen we zelf voor onze rekening.

Benieuwd naar onze werkzaamheden en tarieven? Neem gerust vrijblijvend contact op voor meer informatie en ontvang een offerte op maat.

Waarom mensen en bedrijven in omgeving Nijkerk Veldhuizen Gevelrenovatie inschakelen

 • Vakmanschap van de bovenste plank;
 • 20 jaar ervaring op het gebied van gevelrenovatie in Nijkerk;
 • Kwaliteit dienstverlening;
 • Korte lijntjes en uitstekende bereikbaarheid;
 • Meest moderne gereedschappen;
 • Lage kosten voor kwalitatief werk.

Contact aanvragen

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • Behoefte aan advies op maat voor jouw gevel?

  Laat je nummer achter en we bellen je op om een afspraak voor een adviesgesprek te maken!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gevelstralen in Nijkerk

Als onderdeel van een gevelrenovatie in Nijkerk kan het nodig zijn dat we onze gevelstralen dienst inzetten. Hierdoor ziet je gevel er weer als nieuw uit. Bij het gevelstralen maken we gebruik van een geavanceerde straalunit, waarmee vuil en verf van de gevel kunnen worden afgespoten. Dankzij de lage druk van deze spuit wordt je gevel er niet mee beschadigd.

Voegwerk en metselwerk

Van groot belang voor de uitstraling van je gevel is het voegwerk. Daarom hebben wij ook ervaren voegers in ons team, die allerlei vormen van voegwerk kunnen toepassen om je gevel in Nijkerk op en top te kunnen renoveren. De manier van voegen kun je zelf bepalen, waardoor je invloed behoud over het aanzicht van je gevel. Vooraf zetten wij altijd wat proefstukken op, om je te helpen bij het maken van je keuze.

Gevelimpregnatie in Nijkerk

De gevelrenovatie in Nijkerk wordt afgerond met het impregneren. Daarbij zorgen we ervoor dat je gevel vuil en vocht gaat afstoten en daardoor langer mooi blijft. Ook blijft je gevel beter droog, wat voor een betere isolerende werking zorgt.

Vraag een offerte op maat aan

Is de gevel van je woning of pand echt aan een gevelrenovatie toe? Neem dan direct contact op met Veldhuizen Gevelrenovatie. Wij leggen je graag uit wat we voor je kunnen betekenen en aan welke kosten je zal moeten denken. Neem telefonisch contact op via 033 – 234 0300, stuur ons een e-mail via info@vg.nl , of maak gebruik van het contactformulier op onze website.

Naast Nijkerk is Veldhuizen Gevelrenovatie ook actief in andere steden in Nederland, waaronder Arnhem, Amsterdam, Utrecht, Hilversum en Amersfoort.

Wat is gevelrenovatie in Almere?

Bij een gevelrenovatie wordt de gevel van uw pand of woning in Almere gerenoveerd. Dit is belangrijk om uw gevel goed te onderhouden. Bij schade of graffiti zal daarbij ook het aanzicht van uw gevel verbeterd worden.

Welke opties biedt Veldhuizen Gevelrenovatie in Almere?

Veldhuizen Gevelrenovatie is dé specialist in regio Almere op het gebied van gevelrenovaties. Wij bieden zowel gevelreiniging als gevelstralen en gevelimpregnatie aan. Dit betekent dat we een fullservice partij zijn op het gebied van gevelrenovatie en alle diensten onder één dak hebben.

Regelen jullie ook het steigerwerk?

Met Veldhuizen Gevelrenovatie hoeft u zich geen zorgen te maken over het steigerwerk. Dit nemen wij namelijk voor onze rekening. Wij hebben specialisten in dienst die het steigerwerk vakkundig monteren, onderhouden en demonteren. Het steigerwerk wordt vervolgens altijd door een toezichthouder gecontroleerd.

Waar bestaat de prijsopbouw van een gevelrenovatie in Almere uit?

De opbouw van de totale kosten van een gevelrenovatie in Almere bestaat voornamelijk uit arbeidsloon, materiaalkosten en voorrijkosten. De precieze kosten verschillen per project en hangen onder meer af van de omvang van het pand. Neem gerust contact op voor een vrijblijvende offerte.