Gevelrenovatie in Harderwijk

Veldhuizen Gevelrenovatie B.V. renoveert gemetselde gevels van woningen en bedrijfsgebouwen

 • Behoefte aan advies op maat voor jouw gevel?

  Laat je nummer achter en we bellen je op om een afspraak voor een adviesgesprek te maken!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gevelrenovatie in Harderwijk laten uitvoeren door een specialist, omdat de gevel of bedrijfspand toe is aan een opknapbeurt? Dan ben je bij Veldhuizen Gevelrenovatie op de goede plek beland. Wij renoveren al ruim 10 jaar gevels door heel Nederland en zorgen ervoor dat ook jouw gevel weer als nieuw is door onze werkzaamheden. Met alle diensten onder één dak om je gevelrenovatie volledig te ontzorgen, bestaan onze werkzaamheden onder andere uit gevelstralen, gevelimpregnatie en gevelreiniging in Den Haag.

Heb je interesse en wil je graag weten wat een gevelrenovatie in Den Haag gaat kosten? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte op maat aan.

Veldhuizen Gevelrenovatie: voor jouw gevelrenovatie in Harderwijk

Waarom velen je al voor zijn gegaan met het inschakelen van Veldhuizen Gevelrenovatie voor hun gevelrenovatie in Harderwijk? We geven je de redenen:

 • Vakmanschap van de bovenste plank
 • 12 jaar ervaring op het gebied van gevelrenovatie in Harderwijk
 • Kwaliteit dienstverlening
 • Korte lijntjes en uitstekende bereikbaarheid
 • Meest moderne gereedschappen
 • Lage kosten voor kwalitatief werk

Waarvoor dient gevelrenovatie?

Een gevel die verouderd of beschadigd is of wellicht is beklad met graffiti, draagt niet bij aan een mooi aanzicht van een huis of bedrijfspand. Gevelrenovatie is daarom van cruciaal belang voor het herstellen en verbeteren van de uitstraling en functionaliteit van een gebouw. In sommige gevallen kan schade, zoals scheuren, aan een gevel zelfs voor ernstige problemen zorgen. Enkele voorbeelden hiervan zijn vochtproblemen en structurele instabiliteit.

Gevelrenovatie laten uitvoeren door een gevelspecialist in Harderwijk versterkt de structuur, verbetert de isolatie en voorkomt verdere toekomstige schade. Bovendien verbetert renovatie de energie-efficiëntie van een gebouw, waardoor je kunt besparen op energiekosten. Om dit samen te vatten is gevelrenovatie essentieel om de levensduur, uitstraling en waarde van een pand te behouden, terwijl het ook de structurele integriteit en energie-efficiëntie versterkt.

Contact aanvragen

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • Behoefte aan advies op maat voor jouw gevel?

  Laat je nummer achter en we bellen je op om een afspraak voor een adviesgesprek te maken!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gevelstralen in Harderwijk

Voor het renoveren van een gevel kan het noodzakelijk zijn dat we de gevel gaan stralen. Een gevel zandstralen in Harderwijk zorgt ervoor dat je gevel er gloednieuw uitziet. Tijdens het gevelstralen worden hardnekkig vuil en verf van de gevel gespoten, waarbij gebruik wordt gemaakt van een geavanceerde straalunit. Omdat deze straalunit met een lage druk spuit, raakt de gevel niet beschadigd.

Voegwerk en metselwerk

Het voegwerk van een gevel is een belangrijke factor in de uitstraling van een pand. Daarom werken wij ook samen met ervaren voegers. Zij kunnen diverse vormen van voegwerk toepassen om je gevel in Harderwijk te renoveren. De manier van voegen bepaal je zelf, zodat je zelf invloed kan uitoefenen op het aanzicht van de gevel. Van tevoren kunnen wij als gevelspecialist in harderwijk een aantal proefstukken opzetten, die je helpen bij het maken van je keuze.

Gevelimpregnatie in Harderwijk

Om gevelrenovatie in Harderwijk af te ronden, impregneren wij een gevel. Gevelimpregnatie zorgt ervoor dat de gevel vocht en vuil beter gaat afstoten, waardoor deze langer mooi blijft. Daarnaast wordt de isolerende werking daarmee verbeterd, omdat je gevel goed droog blijft. Genieten van een mooie gevel en lagere energiekosten? Schakel Veldhuizen Gevelrenovatie dan in voor gevelrenovatie in Harderwijk!

Ontvang een prijsopgave op maat

Overweeg je Veldhuizen Gevelrenovatie voor je gevelrenovatie in Harderwijk in te schakelen en ben je benieuwd naar onze tarieven? Neem dan direct contact met ons op. Je kunt ons telefonisch bereiken via 033 – 234 0300, per info@vg.nl of door een bericht en je contactgegevens achter te laten in het contactformulier op onze website.

Naast Den Haag is Veldhuizen Gevelrenovatie ook werkzaam in onder andere Arnhem, Amsterdam, Utrecht, Hilversum en Amersfoort.

Incorrect FAQ name. Please check the name attribute of the [OnwiseFAQ] shortcode.
Incorrect FAQ name. Please check the name attribute of the [OnwiseFAQ] shortcode.