Gevelrenovatie Den Haag

Specialist in gevelrenovatie

Gevelrenovatie in Den Haag

Is de gevel van je woning of bedrijfspand in Den Haag toe aan een opknapbeurt en wil je daarom een gevelrenovatie specialist in omgeving Den Haag inschakelen? Dan ben je bij Veldhuizen Gevelrenovatie op de goede plek beland. Wij renoveren al ruim 10 jaar gevels door heel Nederland. Na onze werkzaamheden is jouw gevel weer als nieuw.

Een gevel die verouderd is, beschadigd is, beklad met graffiti of bijvoorbeeld scheuren heeft, draagt niet bij aan een mooi aanzicht van je huis of pand. In sommige gevallen kan schade aan een gevel zelfs voor ergere problemen zorgen.

Wij hebben alle diensten onder één dak om de gevelrenovatie volledig te verzorgen. Onze werkzaamheden bestaan namelijk onder andere uit gevelreiniging, gevelstralen en gevelimpregnatie. Ook verzorgen wij zelf het benodigde steigerwerk.

Heb je interesse en wil je graag weten wat een gevelrenovatie in Den Haag gaat kosten? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte op maat aan.

Waarom mensen en bedrijven in omgeving Den Haag Veldhuizen Gevelrenovatie inschakelen

 • Vakmanschap van de bovenste plank;
 • 12 jaar ervaring op het gebied van gevelrenovatie in Den Haag;
 • Kwaliteit dienstverlening;
 • Korte lijntjes en uitstekende bereikbaarheid;
 • Meest moderne gereedschappen;
 • Lage kosten voor kwalitatief werk.

Contact aanvragen

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • Behoefte aan advies op maat voor jouw gevel?

  Laat je nummer achter en we bellen je op om een afspraak voor een adviesgesprek te maken!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gevelstralen in Den Haag

Voor het renoveren van een gevel kan het noodzakelijk zijn dat we de gevel gaan stralen. Dit zorgt ervoor dat je gevel in Den Haag er weer als nieuw uit ziet. Tijdens gevelstralen wordt vuil en verf van de gevel afgespoten, waarbij gebruik gemaakt wordt van een geavanceerde straalunit. Omdat deze straalunit met een lage druk spuit, wordt de gevel er niet mee beschadigd.

Voegwerk en metselwerk

Het voegwerk van een gevel is een belangrijke factor in de uitstraling daarvan. Daarom werken wij ook samen met ervaren voegers. Zij kunnen diverse vormen van voegwerk toepassen om je gevel in Den Haag weer mooi te kunnen renoveren. De manier van voegen kun je zelf bepalen, zodat je zelf invloed kunt uitoefenen over het aanzicht van de gevel. Van te voren kunnen wij een aantal proefstukken opzetten, die je helpen bij het maken van je keuze.

Gevelimpregnatie in Den Haag

Om de gevelrenovatie in Den Haag af te ronden, impregneren wij deze. Dit zorgt ervoor dat de gevel vocht en vuil beter gaat afstoten, waardoor deze weer langer mooi blijft. Daarnaast wordt de isolerende werking daarmee verbeterd, omdat de gevel beter droog blijft.

Ontvang een prijsopgave op maat

Overweeg je Veldhuizen Gevelrenovatie voor je gevelrenovatie in Den Haag inschakelen, of ben je benieuwd naar onze tarieven? Neem dan direct contact met ons. Je kunt ons telefonisch bereiken via 033 – 234 0300, per e-mail, of door een bericht te sturen via het contactformulier op onze website.

Naast Den Haag is Veldhuizen Gevelrenovatie ook werkzaam in andere steden in ons land, zoals Arnhem, Amsterdam, Utrecht, Hilversum en Amersfoort.

Wat is gevelrenovatie in Almere?

Bij een gevelrenovatie wordt de gevel van uw pand of woning in Almere gerenoveerd. Dit is belangrijk om uw gevel goed te onderhouden. Bij schade of graffiti zal daarbij ook het aanzicht van uw gevel verbeterd worden.

Welke opties biedt Veldhuizen Gevelrenovatie in Almere?

Veldhuizen Gevelrenovatie is dé specialist in regio Almere op het gebied van gevelrenovaties. Wij bieden zowel gevelreiniging als gevelstralen en gevelimpregnatie aan. Dit betekent dat we een fullservice partij zijn op het gebied van gevelrenovatie en alle diensten onder één dak hebben.

Regelen jullie ook het steigerwerk?

Met Veldhuizen Gevelrenovatie hoeft u zich geen zorgen te maken over het steigerwerk. Dit nemen wij namelijk voor onze rekening. Wij hebben specialisten in dienst die het steigerwerk vakkundig monteren, onderhouden en demonteren. Het steigerwerk wordt vervolgens altijd door een toezichthouder gecontroleerd.

Waar bestaat de prijsopbouw van een gevelrenovatie in Almere uit?

De opbouw van de totale kosten van een gevelrenovatie in Almere bestaat voornamelijk uit arbeidsloon, materiaalkosten en voorrijkosten. De precieze kosten verschillen per project en hangen onder meer af van de omvang van het pand. Neem gerust contact op voor een vrijblijvende offerte.