Gevelrenovatie in Ede en omgeving

Specialist in Gevelrenovatie

Wanneer de gevel van een pand of woning beschadigd is, is deze wellicht toe aan gevelrenovatie in Ede. Voor het beste resultaat van het reinigen of renoveren van jouw gevel, schakel je hier een professioneel bedrijf voor in. Veldhuizen Gevelrenovatie zorgt ervoor dat jouw gevel er weer als nieuw uitziet en nog jaren meekan. Of het nu gaat om schade, vervuiling of vochtproblemen, voor gevelrenovatie in Ede neem je contact met ons op!

Waarom gevelrenovatie in Ede?

Door de jaren heen kan de gevel van je woning of pand beschadigd raken door weersomstandigheden of vervuiling zoals graffiti. Door de gevel goed te onderhouden ziet deze er niet alleen weer mooi uit, je zorgt er ook voor dat de gevel langer meegaat. Gevelrenovatie in Ede en omstreken is een investering in de duurzaamheid en uitstraling van een woning of bedrijfspand. Zitten er bijvoorbeeld scheuren in de gevel? Dan is het belangrijk dat je deze zo snel mogelijk laat renoveren om verdere schade te voorkomen. Wanneer de gevel is beklad met graffiti is het voor het aanzicht van de gevel van belang dat je dit laat reinigen. Dit kan door een vakkundig bedrijf in gevelrenovatie.

Vakkundige gevelrenovatie in Ede

Bij gevelrenovatie wordt de gevel van je woning vakkundig gereinigd of gerepareerd. Wanneer je schade niet laat repareren kan dit op lange termijn verergeren en grote gevolgen hebben voor zowel het uiterlijk als de waarde van het pand. Gevelrenovatie in Ede is dus niet alleen voordelig voor hoe jouw woning er uit ziet, maar ook hoe lang deze meegaat. Gevelrenovatie kan bestaan uit verschillende werkzaamheden zoals gevelreiniging, voegwerk of impregneren.

Contact aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • Behoefte aan advies op maat voor jouw gevel?

    Laat je nummer achter en we bellen je op om een afspraak voor een adviesgesprek te maken!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gevelreiniging

Wanneer jouw gevel is aangeslagen door vervuiling is het verstandig om deze te laten reinigen. Gevelreiniging voorkomt toekomstige schade maar zorgt er bovendien voor dat de gevel er weer als nieuw uitziet. Een gevel kan worden gereinigd door middel van gevelstralen. Hierbij wordt een speciale straalunit gebruikt die alle soorten vuil van de gevel verwijderd.

Voegwerk

Ook het voeg- of metselwerk van een gevel kan in de loop der tijd achteruitgaan. Wanneer dit het geval is, kan het voegwerk worden gerenoveerd of zelfs worden vervangen. Je kunt kiezen tussen verschillende soorten en kleuren voegwerk voor een nieuwe en frisse uitstraling.

Impregneren

Nadat de gevel is gereinigd en gerenoveerd, wil je natuurlijk dat de gevel lang schoon en mooi blijft. Als laatste stap van een gevelrenovatie in Ede kun je daarom kiezen voor gevelimpregnatie. Door de gevel te laten impregneren met een vocht- en vuilafstotend middel blijft de buitenmuur langer mooi en is deze makkelijker schoon te houden.

Waarom Veldhuizen Gevelrenovatie?

Gevelrenovatie is een vakkundige klus. Voor het beste resultaat schakel je daarom een professioneel bedrijf in voor gevelrenovatie in de buurt van Ede. Veldhuizen Gevelrenovatie is zo’n bedrijf. Met meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van gevelrenovatie ben je verzekerd van een schone gevel die weer lang mee kan. Of je gevel nu beschadigd, vervuild of beklad is, dankzij de vakkundige medewerkers en apparatuur is Veldhuizen Gevelrenovatie in staat iedere gevel weer nieuw leven in te blazen. Naast het renoveren van jouw gevel in Ede zijn wij ook gespecialiseerd in gevelonderhoud. Zo weet jij zeker dat je gevel er niet alleen stralend uitziet, maar ook langer meegaat. Voor gevelrenovatie in Ede en omstreken ga je voor Veldhuizen Gevelrenovatie om een aantal redenen:

  • 12 jaar ervaring en vakmanschap
  • Meeste moderne gereedschappen en apparatuur
  • Korte lijnen en snelle communicatie
  • Scherpe prijzen voor kwalitatief werk

Professioneel steigerwerk

Een belangrijk onderdeel van de werkzaamheden rondom gevelrenovatie is steigerwerk. Zonder het juiste steigerwerk kunnen delen van de gevel niet worden bereikt. Om kosten voor te besparen hebben we bij Veldhuizen Gevelrenovatie ons steigerwerk compleet in eigen handen. Onze werknemers zijn gekwalificeerd om veilig steigers te monteren en demonteren. Heb je vragen over steigerwerk? Wij geven jou graag advies.

Neem contact met ons op

Is de gevel van jouw pand aan renovatie en onderhoud nodig? Schakel Veldhuizen Gevelrenovatie in voor gevelrenovatie in Ede en omstreken. Wij zorgen ervoor dat de gevel er weer als nieuw uitziet en dat deze langer meegaat. Benieuwd wat gevelrenovatie kost? Vraag volledig vrijblijvend een offerte aan.

Heb je nog vragen over gevelrenovatie of wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier. Je kunt ons natuurlijk ook altijd bereiken door te bellen naar 033- 2340 300 of te mailen naar info@vg.nl. Of stuur ons een berichtje via WhatsApp.

Wat is gevelrenovatie in Almere?

Bij een gevelrenovatie wordt de gevel van uw pand of woning in Almere gerenoveerd. Dit is belangrijk om uw gevel goed te onderhouden. Bij schade of graffiti zal daarbij ook het aanzicht van uw gevel verbeterd worden.

Welke opties biedt Veldhuizen Gevelrenovatie in Almere?

Veldhuizen Gevelrenovatie is dé specialist in regio Almere op het gebied van gevelrenovaties. Wij bieden zowel gevelreiniging als gevelstralen en gevelimpregnatie aan. Dit betekent dat we een fullservice partij zijn op het gebied van gevelrenovatie en alle diensten onder één dak hebben.

Regelen jullie ook het steigerwerk?

Met Veldhuizen Gevelrenovatie hoeft u zich geen zorgen te maken over het steigerwerk. Dit nemen wij namelijk voor onze rekening. Wij hebben specialisten in dienst die het steigerwerk vakkundig monteren, onderhouden en demonteren. Het steigerwerk wordt vervolgens altijd door een toezichthouder gecontroleerd.

Waar bestaat de prijsopbouw van een gevelrenovatie in Almere uit?

De opbouw van de totale kosten van een gevelrenovatie in Almere bestaat voornamelijk uit arbeidsloon, materiaalkosten en voorrijkosten. De precieze kosten verschillen per project en hangen onder meer af van de omvang van het pand. Neem gerust contact op voor een vrijblijvende offerte.