Gevelrenovatie Arnhem

Veldhuizen Gevelrenovatie B.V. renoveert gemetselde gevels van woningen en bedrijfsgebouwen

 • Behoefte aan advies op maat voor jouw gevel?

  Laat je nummer achter en we bellen je op om een afspraak voor een adviesgesprek te maken!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gevelrenovatie in Arnhem en omstreken

Op zoek naar een bedrijf voor gevelrenovatie in Arnhem? Wij zijn Veldhuizen Gevelrenovatie en zijn specialist op dit gebied. Het kan zijn dat de gevel aan het scheuren is, of dat de gevel beklad is. Wij zorgen ervoor dat de gevel weer in nieuwstaat terugkomt. Dit doen wij door middel van gevelstralen, voegwerk en impregneren.

Vakmanschap met 12 jaar ervaring

 • Vakmanschap
 • 12 jaar ervaring
 • Kwaliteit en bereikbaarheid
 • Korte lijnen
 • Meest moderne gereedschappen
 • Goede prijzen voor kwalitatief werk

Is de gevel van jouw woning of bedrijfspand aan renovatie toe? Laat dit vakkundig doen door ons. We zijn bereikbaar via 033 – 2340 300 of via info@vg.nl. Je kunt ook een vrijblijvende offerte voor een overzicht van de kosten aanvragen via onze website.

gevelrenovatie arnhem

Tijdige gevelrenovatie

Het is van belang om een gevel zo snel mogelijk te renoveren mocht deze scheuren vertonen of beklad zijn met graffiti. Op deze manier wordt ernstigere schade voorkomen. Wij maken altijd gebruik van de meest hoogstaande gereedschappen en apparatuur. Wij leveren altijd de beste kwaliteit maar bieden u toch een scherpe prijs.

“Wij zijn al 12 jaar gespecialiseerd in gevelrenovatie”

Gevelstralen

In het geval van een vieze of bekladde gevel, kunnen wij dit oplossen door middel van gevelstralen. Hiervoor gebruiken wij een geavanceerde straalunit. De vervuilde of bekladde gevel wordt weer als nieuw. Het vuil wordt met deze unit onder relatief lage druk verwijderd.

Voegwerk en metselwerk

Bij gevelrenovatie komt altijd voegwerk kijken. Wij kunnen verschillende soorten voegen toepassen. Voordat we aan deze klus beginnen, brengen we indien gewenst proefstukjes aan. Je kunt dan zelf beslissen welke soort voeg jouw voorkeur heeft.

Gevels impregneren

Aan het eind van de gevelrenovatie zullen wij de gevel impregneren. Op deze manier zorgen we ervoor dat de gevel er weer als nieuw uit blijft zien. Het impregneren gebeurd met een vocht- en vuilafstotend middel. Hierdoor blijft de gevel droger, is hij beter isolerend en kan eventuele bekladding makkelijker verwijderd worden.

 • Behoefte aan advies op maat voor jouw gevel?

  Laat je nummer achter en we bellen je op om een afspraak voor een adviesgesprek te maken!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Steigerwerk in eigen beheer

Wij hebben ons steigerwerk compleet in eigen beheer. Van advies en transport tot aan (de)montage en onderhoud. Op basis van jouw project maken we een steigerplan. Hierin worden de steigers uitgetekend en berekend.

Vraag nu een offerte aan

Schakel ons direct in voor gevelreiniging en gevelrenovatie in Arnhem. Je neemt contact met ons op voor een offerte of meer informatie. De offerte is altijd compleet vrijblijvend. Je weet dan precies wat onze prijzen zijn voor jouw gevelrenovatie.

Je kunt contact met ons opnemen via 033 – 2340 300 of info@vg.nl. Wij zijn tevens bereikbaar via WhatsApp. Naast Arnhem zijn wij ook werkzaam in Utrecht, Hilversum, Almere, Amersfoort en Amsterdam.

Wat is gevelrenovatie in Arnhem?

Bij een gevelrenovatie wordt de gevel van uw woning of pand in Arnhem grondig gerenoveerd. Een beschadigde of vieze gevel maakt uw pand er namelijk niet mooier op. Graffiti, schade wegens weersomstandigheden of andere schade tasten het aanzicht van uw pand aan. Wanneer u dit niet verhelpt, kan de schade tevens verergeren. Na een gevelrenovatie is uw gevel weer als nieuw.

Welke opties biedt Veldhuizen Gevelrenovatie in Arnhem?

Veldhuizen Gevelrenovatie is dé specialist in regio Arnhem als het om gevelrenovaties gaat. Wij hebben alle diensten onder één dak. Zo bieden we onder meer gevelstralen, gevelimpregnatie en gevelreiniging aan. Uiteraard maken we hierbij gebruik van hoogwaardige materialen en gereedschappen, om het beste resultaat te kunnen neerzetten.

Wie regelt het steigerwerk?

Steigerwerk is nodig om uw gevel goed te kunnen renoveren. Bij gevelrenovatie in Arnhem verzorgen wij zelf het steigerwerk. Dat is dus inclusief de montage, het onderhoud en de demontage na afloop. Voordat het project begint komen we altijd met een steigerplan, waarin de beoogde opstelling staat vastgelegd. Na het opstellen wordt het steigerwerk altijd gecontroleerd en goedgekeurd door een toezichthouder.

Hoeveel kost gevelrenovatie in Arnhem?

De kosten van een gevelrenovatie in Arnhem verschillen per project. De omvang van het pand en de hoeveelheid werkzaamheden is hier bepalend. Vraag gerust om een vrijblijvende offerte door contact met ons op te nemen. Dan weet u precies waar u aan toe bent.